Homofil afro-jøde mistenkt for å lyve om angrep

Jussie smollett crying

Mediene og venstresiden har vært i harnisk etter at Empire-skuespiller Jussie Smollett skal ha blitt angrepet av Trump-supportere i Chicago midt på natten. Mange syntes hele historien hørtes lite troverdig ut da angriperne angivelig helte blekemiddel på Smollett og lagde en løkke som de la rundt halsen hans (da som en henvisning til lynsjing av svarte i USA). Det er ikke spesielt mange Trump-supportere i Chicongo, men det at de i tillegg skulle gå rundt i byen sent på kvelden med en løkke og blekemiddel klart til bruk virket enda mindre sannsynlig. De som stilte kritiske spørsmål til hendelsen ble selvfølgelig først fremstilt som konspirasjonsteoretikere, men nå viser det seg at to nigerianske brødre har blitt avhørt i forbindelse med det påståtte angrepet.

Til og med løgnerpressen er nødt til å rapportere at Smollett med stor sannsynlighet leide disse nigerianerne til å utføre dette «rasistiske og homofobisk motiverte» angrepet. Det er nesten rart at han ikke tok med at de malte en swastika i ansiktet hans.

Jussie Smollett

Kanskje kan han nevne Holocaust når han gråtkvalt unnskylder dette skamløse angrepet på Trump-supportere og hvite amerikanere (ikke at han kommer til å nevne motivasjonen, men det er utvilsomt hat mot hvite som ligger bak).

News.com.au:

Empire star Jussie Smollett has denied he paid two men to stage an assault on him last month.

Law enforcement sources have told muliple media outlets, including CNN, the actor is suspected of paying two Nigerian-born brothers to orchestrate the attack, who were arrested on Wednesday.

But in a statement to the Assosciated Press, Smollett’s solicitor said there was no truth to the claims.

Jussie Smollett dindu nuffin! Selvfølgelig. Men selv de verste mediene i løgnerpressen – inkludert CNN – skriver nå om saken. Derfor kan det bli vanskelig for Smollett å løpe fra sannheten.

The siblings were released without charges on Friday due to “new evidence,” a Chicago Police spokesperson said. They are now “co-operating fully” with police, insiders told CNN.

According to TMZ, one of the brothers has turned over his phone and there is a record of a phone call between him and Smollett near the location and time of the supposed attack.

Ops! Det har blitt sagt andre steder, men er verdt å gjenta. Det falske angrepet har blitt gjennomført med skamløsheten til en av Guds utvalgte, men med tidspreferansen til en vaskeekte basketball-amerikaner. Ikke engang falske hatforbrytelser kan de utføre skikkelig. Og det kan jeg virkelig ikke klage på.

“The new direction of the investigation is now based on the premise that Mr Smollett was an active participant in the incident,” a police source told Deadline.

Sources on Friday told both ABC and CBS that investigators were looking into whether the men helped Smollett stage the attack because he was being allegedly set to be written off the show — something that was denied by Empire’s writers.

The brothers’ lawyer Gloria Schmidt told CBS News they worked with Smollett on the set of his hit TV show Empire, in which he played gay character Jamal, and worked out with him at the gym.

Jeg skal ikke garantere det, men jeg tør gjette på at Gloria Schmidt også er navnet til enda en shekelberg. Rart hvordan de dukker opp overalt så lenge det er på siden til «uskyldige» ikke-hvite som definitivt ikke har vært en del av en falsk hatforbrytelse.

According to Smollett, he was attacked in Chicago during the early hours of January 29 by two men who yelled racist and homophobic slurs at him.

The actor, who is gay, alleged one of the men also poured an unknown chemical on him and put a rope around his neck.

Sources told US TV station Fox 32 there are records that the two brothers had purchased the rope found around Smollet’s neck at a store.

Top kek. Nesten alle disse hatforbrytelsene er falske, men det hindrer ikke såkalte «anti-rasistiske» organisajoner å lage et stort nummer ut av dem. Alt som kan brukes mot hvite tar de tak i med begge hender og bruker det til slå løs på den vestlige befolkningen slik at vi skal gi bort våre land til fremmede uten kamp.

Smollett har imidlertid et svært overbevisende svar på kritikken:

“It feels like if I had said it was a Muslim or a Mexican or someone black I feel like the doubters would have supported me a lot much more,” Smollett said.

“And that says a lot about the place where we are as a country right now.”

Det er ikke så farlig at det han sa var løgn, men det at folk var kritiske fra starten av er naturligvis det som egentlig er problemet her. Folk ville trodd på ham hvis det var snakk om en muslim eller meksikaner og det er sårende og problematisk. Hva som faktisk skjedde er ikke så viktig.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s