Innvandrer blir kulturelt beriket av sine egne

said-bassam-chataya-e1550423346812
Said var et prakteksempel på integrering i Norge

Det er jo virkelig en tragedie når det importerte mangfoldet fortsetter å oppføre seg slik deres natur dikterer og knivstikker hverandre i det som best kan beskrives som selvrettende atferd. Det bør understrekes at deres kriminelle tendenser først og fremst går utover oss nordmenn, men noen ganger kan man sette seg tilbake og være fornøyd med at ingenting av verdi har gått tapt.

Resett:

21-åringen som er siktet for drapet på Said Bassam Chataya i Bergen, er varetektsfengslet i fire uker. Politiet tror de har kniven som ble brukt.

Chataya ble knivstukket på Circle K-stasjonen ved Danmarks plass i Bergen og døde av skadene han ble påført.

Som sagt er det en tragedie. Først og fremst en tragedie for multikulturalismen og dens rasjonaliserende disipler. Det er ganske uheldig når saken er så åpenbart importert, selv om mediene i kjent stil gjør sitt beste for å ikke snakke så mye om dette.

De to som ble varetektsfengslet, i tillegg til den drapssiktede, er ifølge politiadvokaten siktet for psykisk medvirkning til voldshandlingen, men ikke for dødsfølgen.

Dette betyr vel at de er en del av en gjeng som ga ordre om drapet. Tenke seg til at vi har slik grov gjengkriminalitet i Norge. Hvordan kan dette skje.

21-åringen som er siktet for drapet, er fetteren til offeret, ifølge Bergens Tidende. Mannen skulle møtt i tingretten i januar, tiltalt for vinningskriminalitet. Fremstillingen ble avlyst fordi han ikke var lovlig stevnet, skriver Bergensavisen.

LOL. Denne saken blir bedre og bedre med hver eneste detalj som avsløres. Det nye Norge kommer til å bli fantastisk når disse barbarene er i flertall.

Den drepte 28-åringen tilhørte hiphop-miljøet i Bergen. Han rappet under navnet «araber1». Det siste året spilte han flere konserter i norske byer.

hahahahaha-ahaha-hahaha-hahahaha-6300445

En kommende rapper! Tenk at den norske befolkningen ble frarøvet en slik nasjonalskatt. Flere som Hakeem er akkurat det norsk kultur trenger for å blomstre. Spellemannsprisen gråter sine modige tårer.

28-åringen ble funnet hardt skadd ved en bensinstasjon på Danmarks plass og fraktet til Haukeland universitetssjukehus, hvor han litt senere ble erklært død som følge av fire knivstikk i overkroppen.

Motivet og forløpet til knivstikkingen er en sentral del av etterforskningen.

Det er et mysterium hvorfor «våre nye landsmenn» stadig begår slik grov kriminalitet. Hva kan motivet være? Hadde de traumer fra sine hjemland? Ble de banket opp av sine barbariske foreldre? Det er ikke godt å si. Antagelig får vi aldri vite hvorfor folk fra Midtøsten og Afrika så ofte ender opp som kriminelle banditter.

araber1 er uansett borte for alltid. Revet bort i sin ungdoms prakt like før han fikk livet på rett kjøl.

3 kommentarer

  1. Deres primære forbrydelse er at være i Norge. For min skyld må de gerne trække kødet af hinandens knogler med tænderne og gumle løs på det, skamfere hinandens kønsorganer og stikke huller med knive i deres brune kødhylstre. Alle som en fortjener de en grum skæbne med deres blotte tilstedeværelse.

    Likt av 1 person

    • Hmm… kanskje en danske har hatt en finger med i spillet her. Noen tar ut søppelet i Norge for å overbevise oss om en ny union. Men så billig selger vi oss ikke! (foreløpig i hvert fall)

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s