Rød Ungdom vil at Norge skal ta imot 10 000 snyltere

rameen-n-sheikh.jpg
Av en eller annen grunn får dette bildet meg til å tenke på det gamle uttrykket «10 kilo dritt i en femkilos pose.»

Representant for mangfoldet vil berike oss med enda mer mangfold. 10 000 av dem for å være nøyaktig. Hva kan gå galt?

Aftenposten:

Europa er omringet av en usynlig mur, blant annet gjennom Tyrkia-avtalen. Avtalen innebærer at flyktninger som ankommer Hellas, skal sendes tilbake til Tyrkia, mot at vi tar imot kvoteflyktninger fra flyktningleirer i Tyrkia.

Vi burde selvfølgelig ikke ta imot en eneste en. Man kan bli lei av å gjenta argumentene, men kanskje du skal klage på antallet Saudi-Arabia tar imot når det gjelder disse såkalte «flyktningene», Rameen. Ikke bare har Rameen Sheikh (dessverre) fått muligheten til å komme inn i Norge, i tillegg er hun frekk nok til å ville gjøre nordmenn til en minoritet enda raskere enn det vi allerede er på vei til.

Kvoteflyktninger må vi uansett ta imot, men vi har et større ansvar enn som så.

Nei, det må vi så absolutt ikke. Ingen av disse har noen som helst rett til å sette sine skitne føtter på norsk jord. Ikke en eneste en av dem.

Derfor er det rart at Rødt bare foreslår å ta imot 50 familier fra Moria-leiren. Moria-leiren har kapasitet til å huse 3000 flyktninger, men ifølge FNs høykommissær for flyktninger er det rundt 10.000 flyktninger på øya.

Jeg mener at Norge kan huse alle, og her syns jeg Rødt bør mene det og våge å si det høyt.

Ja, det er ingen hemmelig at kommunistpartiet Rødt i stor grad består av de verste landsforræderne som finnes i dette landet. At de lever opp til sitt rykte er noe som kan gjøre det lettere å handle i fremtiden.

Sist jeg skrev i Internrevisjonen ung, skrev jeg om venstresidens berøringsangst for å debattere FNs migrasjonsplattform. Igjen mener jeg at venstresiden ikke tør å snakke høyt om det viktigste blant våre verdier, nemlig internasjonal solidaritet.

Det hun prøver å si er at det viktigste for dem er å gjøre Norge brunt og ugjenkjennelig så raskt som overhodet mulig. Norges ve og vel er helt irrelevant for den invaderende horden, her representert av Rameen Sheikh, og det overrasker meg omtrent like mye som fysiognomien til hovedpersonen i denne saken.

Venstresiden må ta et ordentlig tak for å sette egne premisser for debatten, for det er ingen hemmelighet at Norge har vært en ivrig bidragsyter til konflikter som fører til at folk får ulevelige forhold i egne land og må flykte, blant annet gjennom vår krigføring i Libya og Afghanistan.

Løsningen er å ikke være en del av disse krigene som føres på vegne av USAs «beste allierte» Israel. Vi trenger i hvert fall ikke å ta imot avfall fra den tredje verden som uansett ville ha «flyktet», enten det er en reell konflikt eller ikke.

Det er virkelig flott å bli belært om hvordan vi skal føre den mest mulig selvdestruktive innvandringspolitikken av en grisestygg jente fra gud vet hvor. Berikelsen vil ingen ende ta.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s