Den feite slasken Fredrik Græsvik stempler sine motstandere som rasister

fredrik-græsvik-resett-rasister-tv

TV 2 har mange uspiselige slasker som jobber for dem, men ingen er så frastøtende – både mentalt og fysisk – som den svette og overvektige grisen Fredrik Græsvik. Og nå er tjukken ute og slenger med leppa igjen. Han angriper Resetts lesere og bidragsytere og kaller dem rasister. Hva ellers.

Resett:

TV 2-journalist Fredrik Græsvik er enig og hevder Resett er et sted for rasister.

– Det er så mange nasjonalister, rasister og autokratlogrende idioter i den porteføljen at vi skal være glad for at vi ikke ble invadert av et naziregime i dag, skriver TV 2-journalisten på Twitter.

Journalister i de vanlige mediene er den laveste livsformen som eksisterer på denne planeten. Til og med de mest slimete småkryp er mer verdig respekt enn «menneskene» som jobber for MSM. Jeg er ikke særlig lysten på at noen flere skal invadere Norge, men en invasjon fra et nasjonalistisk land ville i hvert fall satt en stopper for de spinnville Weimar-tilstandene i dette landet. Men Græsvik foretrekker et land hvor terrorister har fritt frem og hvor innvandringen vil gjøre nordmenn til en minoritet innen 2060. Alle som motsetter seg en slik utvikling er rasister og vil gjerne se en invasjon fra en eller annen fiksjonell nazistisk stat.

Det er ikke første gang TV 2-journalisten viser sin forakt for Resett og anklager avisen for rasisme.

I fjor gikk han også til angrep på Resetts lesere som han mener er rasister.

– Har du kikket på kommentarfeltet på resett? Det finnes rettslige definisjoner av hva rasisme er. Hverken du eller jeg trenger å lage nye, svarte Græsvik en person som spurte journalisten om han ikke var lei av å dra rasistkortet.

At folk sier sin mening på internett er noe det verste pressen vet om. For dem er det viktigere å sutre om «hatforbrytelser» enn å rapportere om faktisk kriminalitet begått av innvandrere. Mediene er – som Trump sier – folkets fiende nummer 1.

De gjentatte og alvorlige beskyldningene mot Resett og avisens lesere gjorde at vi kontaktet TV 2 og Græsvik for en uttalelse.

Ingen av de valgte å imøtekomme Resetts spørsmål.

OPPDATERING:

ETTER AT RESETT TOK KONTAKT MED TV 2 OG FREDRIK GRÆSVIK HAR TV 2-JOURNALISTEN SLETTET SIN TWITTER-MELDING. RESETT TOK SKJERMBILDE AV RASIST-PÅSTANDEN:

Løgnerpressen liker ikke å bli konfrontert med sine løgner. De frykter folkets reaksjoner og det har de all mulig grunn til. At livet til journalister er i ferd med å bli mer ubehagelig er en utvikling jeg kan leve veldig godt med. Jeg håper det blir mye verre.

Én kommentar

  1. Mener Græsvik at Norge tilhører nordmænd? Eller hele verden? Hvad er det han rynker på sin fede næse af ved nationalismens reddende natur?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s