Zulustyrt Sør-Afrika klarer ikke holde strømmen på

Da apartheid endte, via intenst press fra hele verden – både kommunistene og vestmaktene – ble negrene i Sør-Afrika frie til å utdanne seg til hva de ville, og ikke minst stemme i valg, delta i politikk og liknende. Før dette hadde bare 10% av befolkningen (de hvite) rett til å stemme og gjøre det over, så det sier seg selv at dette førte til enorm vekst i landet. Plutselig kunne de 90% som var innfødte gjøre det de uansett hadde aller mest lyst til, altså å bli ingeniører, leger, forvaltere o. l. Landet oppnådde selvfølgelig en enorm vekst, tidobling av antall ingeniører, leger, vitenskapelige oppfinnelser og akademikere.

Vel, i teorien.

communistmandela
Altså kommunistisk teori. Personen til høyre er ikke hvit, men jødisk.

Anta at alle mennesker i Sør-Afrika er like. Boerne klarte å opprette en moderne stat med telefoner, strømnett,  sykehus og industri ut ifra et villniss de ankom på 1800-tallet. Det ble vedtatt en våpenembargo mens de kjempet en krig mot kommunistiske invasjoner støttet av sovjetunionen og Cuba, og i respons opprettet de en våpenindustri som produserte nyskapende, fullt ut funksjonelle pansrede kjøretøy og de opprettet en syntetisk oljeindustri som klarte å holde dem selvforsynt med olje. De klarte å nedkjempe invasjonene uten tap av egne land. Dette ble utført av en liten gruppe hvite – 4-5 millioner mennesker, circa befolkningen til Norge! Nordmenn er selvfølgelig best, men disse gutta her er svært god kandidat til nummer 2.

ratel_90_armyrecognition_south-africa_008
For en IFV fra 1970-tallet, produsert av en nasjon på 4 millioner er dette temmelig imponerende.

Men dette var når 90% av befolkningen ble undertrykket og holdt vekk fra utdanning. Når det onde hvite apartheid-styret ble avviklet, fikk ikke alle disse mulighet til å realisere seg selv – og de fikk også fullt ut bestemme politisk, siden de er en overveldende majoritet av befolkningen. Sammenliknet med det boerne hadde tilgang til når de opprettet Sør-Afrika, hadde de innfødte tilgang på alt av moderne teknologi, og infrastruktur, institusjoner og all mulig hjelp var allerede tilgjengelig for dem. I teorien burde altså Sør-Afrika vokse eksponensielt.

Det skjedde naturligvis ikke.

Faktum er at Sør-Afrika per i dag ikke klarer å holde strømmen på.

Jeg har fulgt Sør-Afrika en stund, og det er nærmest konsensus om, også i de verste shitlib-avisene at det er gjennomkorrupt, at alt som likner på forvaltning er i ferd med å falle sammen. De har planlagt et nytt kullkraftverk lenge, men får ingenting gjort fordi svarte politikere gir bort kontrakter til sine korrupte allierte. All slags offentlige tjenester feiler katastrofalt. Skolene gir bunnresultat til tross for store utgifter – hvorfor det mon tro? Det funket jo bra med hvite sørafrikanere…

Det interessante er jo at mediene dekker alle katastrofene i Sør-Afrika, men klarer aldri å legge to og to sammen. Sør-Afrika fungerte fint før innfødte fikk stemmerett, men når svarte fikk stemme ble det like dysfunksjonelt som resten av Afrika… Bortsett fra i visse hvite områder. Hva kan grunnen være? Og hvorfor ser vi akkurat det samme i Rhodesia (Zimbabwe)?

Folk flest har blitt indoktrinert siden barnehagen til å ikke legge sammen to og to. Men det er jo temmelig åpenbart hva som har skjedd her. Sør-Afrika var mye bedre under apartheid-styre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s