Brødre ber om unnskyldning for å ha ødelagt Black History Month

michael jordan crying

Februar er Black History Month. Det er den tiden av året hvor amerikanske medier later som om hele USA ble bygget av bomull og at afroamerikanernes bidrag har vært uvurderlige for USAs utvikling. Men i år har denne feststemte tiden ikke vært så hyggelig for svarte amerikanere. Jussie Smollett dummet seg nemlig ganske kraftig ut da han orkestrerte det «hatefulle» angrepet mot ham. Det var ikke mange som trodde på ham i utgangspunktet, hele scenarioet hørtes helt usannsynlig ut. Ingen går rundt med blekemiddel og et tau i Chicago midt på natta i håp om å møte på en homofil afro-jøde som de kunne være rasistiske og homofobe imot. Men som følge av etterforskningen har det kommet frem at Jussie betalte to nigerianske brødre for å utføre angrepet. Så nå er det så godt som ingen som tror at Smollett er et offer i denne saken.

Nyeste utvikling er at de to brødrene ber om unnskyldning for sin rolle i skandalen og for ha «ødelagt Black History Month». Tenk at svarte er de som ødelegger deres egen historiemåned. Utrolig!

The Grapewine:

“See, what had happened was …” is a staple phrase in black households that typically proceeds a preposterous explanation for questionable behavior.

Hehehe. Merkelig hvor ærlige disse minoritetene kan være i medier hvor de skriver til sine egne. Dette er nesten like forfriskende som å lese israelske aviser.

But since Abimbola “Abel” and Olabinjo “Ola” Osundairo—the Nigerian-American siblings involved in the allegedly bogus attack on the self-proclaimed “gay 2Pac” Jussie Smollet—aren’t in a position to further incriminate the Empire star who’s facing felony charges for allegedly orchestrating his own MAGA-inspired beatdown, they’ve decided to issue a public, “See what had happened was …” through their attorney without actually telling us what had happened—a conveniently vague apology, if you will.

Disse nigerianerne er svært lei seg etter å ha blitt avslørt i det som skulle ha vært en lukrativ svindel både for dem selv og Jussie Smollett. De ønsker nå å komme med en taktisk unnskyldning slik at dette kanskje kan passere litt mer ubemerket.

crying black guy

Og jeg sier at de har gjort seg fortjent til det. Deres inkompetente utførelse av dette hatangrepet er en gave som man bare sjelden får fra basketball-amerikanere. Vanligvis er denne udugeligheten en evig forbannelse og en massiv kostnad for våre samfunn. Men i dette tilfellet var det det absolutt beste som kunne skje. Jeg er dypt takknemlig, både til de to brødrene og til Jussie Smollett.

Er forfatteren mest lei seg for at de gjorde dette eller for at det var dårlig utført? Man kan mistenke sistnevnte og jeg har faktisk full forståelse for det. Det finnes mange falske hatangrep, men få har fått så mye oppmerksomhet som dette. Hvis de hadde vært mindre slurvete kunne de fort ha sluppet unna med det. At Jussie valgte å gjøre det i Black History Month er selvfølgelig ingen tilfeldighet, men det gjør det hele bare 100 ganger morsommere.

While it’s not looking good for their boy Jussie—who’s spent the aftermath of this debacle being removed from the final two episodes of this season of Empire, being blasted by the gay, black, white, and MAGA communities for his baffling actions, and being slapped with a felony charge for filing a false police report and disorderly conduct—his legal team has maintained its commitment to an “aggressive defense” in fighting the charge.

“Mr. Smollett is a young man of impeccable character and integrity who fiercely and solemnly maintains his innocence and feels betrayed by a system that apparently wants to skip due process and proceed directly to sentencing,” his attorneys said in a statement.

Meanwhile, we’re still waiting for Jussie’s “See, what had happened was …”

«Impeccable character». Jeg ville kanskje tonet ned det der litt. Selv ikke den frekkeste advokat ser ut til å kunne redde vår venn Jussie. Han har tråkket hardt i salaten og er antagelig enda mer hatet på venstresiden enn på høyresiden. Blant enkelte – og jeg regner meg selv blant dem – er Jussie Smollett en helt av de sjeldne. Kanskje blir det laget statuer av deg i fremtiden, Jussie.

Dagens Blest hyller deg og dine handlinger. Vi trenger flere slike som deg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s