Jan Simonsen bryr seg mer om Israel enn om Norge

Jan_Simonsen

Jeg kan forstå at folk ikke vil gå offentlig ut mot jødisk innflytelse. Det er et kontroversielt tema som umiddelbart vil skaffe deg problemer. Men det er noe ekstremt patetisk ved kosher-konservative og måten de tilber Israel på. Et eksempel er tidligere Frp-politiker Jan Simonsen.

Alle som leser Resett mer eller mindre jevnlig har sett at Simonsen skriver om sin hjertesak ved absolutt alle anledninger. Problemet er bare at denne hjertesaken har ingenting med Norge å gjøre. I stedet har han gjort det til sitt livs oppdrag å sutre om antisemittisme hvor enn den angivelig forekommer. Han er på mange måter som Ervin Kohn, med eneste betydelige forskjell at han hovedsakelig kritiserer den blant muslimer fremfor hos «høyreekstreme». Her har vi imidlertid et tilfelle av sistnevnte. Snakk om prioriteringer.

Resett:

Deltakere i en gatefeiring i den belgiske byen Aalst paraderte søndag med gigantiske dukker av ortodokse jøder og en rotte på toppen av pengesekker.

Fremstillingen av jøder var tilnærmet identisk med Josef Goebbels og nazistenes fremstillinger av den «grådige og ondskapsfulle» jøden.

Hvor kommer alle disse stereotypiene fra? Har de absolutt ingen rot i virkeligheten?

Jewish medicare swindlers

Enhver som er kjent med kritikk av jødisk oppførsel vet at jøders eget svar på kritikken aldri er noe annet enn «steng det ned». De roper ut om antisemittisme, sier at det er «høyreekstreme konspirasjonsteorier», an «canard» eller «trope». De ignorerer alle fakta og stamper høylytt med føttene for å hindre folk i å si noe slemt om Guds utvalgte. Og det samme gjør kosher-konservative som Jan Simonsen. Det er ganske ynkelig.

På et lasteplan var det plassert to gigantiske dukker av ortodokse jøder i rosa dresser, med ortodokse jødiske hatter, og sidekrøller. En av dukkene gliser mens han røyker en sigar og strekker ut en hånd, antagelig for å samle inn penger, skriver telegrambyrået JTA.

At det skulle være noe som helst rasjonelt opphav til slike «fordommer» er selvfølgelig en hårreisende påstand. Hvordan kan noen i det hele tatt tenke noe slikt?

De er definitivt ikke rike eller innflytelsesrike.

Jews in America

Den ene dukken har en hvit rotte på høyre skulder. Begge dukkene står på gullmynter og har pengeposer mellom føttene.

I bakgrunnen er det et rundt vindu som minner om arkitekturen til mange europeiske synagoger og en liten boks som ligner en mezuzah på høyre side.

Takk for at du tar opp dette ekstremt viktige og Norgesrelevante temaet, Jan Simonsen. Hva skulle vi ha gjort uten deg?

Jødiske organisasjoner har fordømt fremstillingen av jøder under karnevalet. En nederlandsk rabbiner, Binyomin Jacob, mener det er typiske antisemittiske karikaturer fra 1939.

Akkurat. Men har karikaturer noe som helst å gjøre med hvordan et folkeslag opp gjennom tidene har blitt oppfattet? Nei? Stiller jeg ubeleilige spørsmål, kanskje? Kanskje jeg bør komme meg til gulagen eller fengselet med en eneste gang.

Jeg bør i hvert fall skjerpe meg før jeg sier noe som kan få meg kastet i kasjotten. Selv om jøder har absolutt ingen innflytelse ifølge mediene de eier, kan de noen ganger føle seg tvunget til å skrike ut i smerte mens de slår deg. Slik må du forvente fra et folkeslag som har absolutt ingen makt.

2 kommentarer

  1. Jan «yahud» Shimonson er åpenbart selv jøde. Samme med Marie. De representerer de to politiske retningene innen samme religion. Mye brunøyde «norske» intellektuelle gitt. Ville tippe på en overrepresentasjon ift andelen brunøyde i landet generelt. Fin kryptoindikator selv om det bare er indisier.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s