Tucker Carlson sier at irakere er aper som bare så vidt kan lese

tucker-carlson-smile

Med Trumps stadig mer patetiske retorikk er det godt å ha noen i offentligheten som er 110% based. Tucker Carlson er en av de viktigste personene på TV akkurat nå fordi han fremmer populistiske ideer og gjør det på en måte som kan få folk til å undersøke mer slik at de kan se hele bildet.

Hvor er løgnen? Selvfølgelig burde man holde seg langt unna slike land, men Tucker har helt rett når han beskriver disse ørkenmenneskene som barbarer. At vi skal ta dem inn i våre land slik at de kan utøve sin destruktive natur på vårt folk er intet annet enn galskap. Og folkeforræderi. De som er ansvarlige bør frykte folket.

Tucker sa også følgende:

TUCKER CARLSON: I don’t like the feminist crap. I hate that and that’s one of the reasons I despise the Democrats because they’re always rolling that crap out. “Well, you don’t like him because he’s Black. You don’t like her because she’s a woman.” Oh, shut the fuck up.

Jeg liker denne fyren mer og mer. Dette var dessuten en stund tilbake da han etter alt å dømme var mer standard republikaner. Vi kan jo prøve å forestille oss hva Tucker egentlig mener i dag. Sannsynligvis får han Andrew Anglin til å virke moderat.

Han snakket så om hvite menn og hvordan mange skammer seg over å være hvite.

CARLSON: Well that’s a really — I don’t know, Huckabee? Yeah, maybe Huckabee, I don’t know though. Look, everybody is so intimidated by, you know, the Democratic Party and those whackies in the media on this race and gender nonsense. The country’s so fucked up on the subject that getting a white man, I mean everyone’s embarrassed to be a white man I guess, that’s a bad thing.

Jeg trenger vel neppe å påpeke at dette bare har blitt verre i årene som har gått siden dette opptaket ble gjort.

Media Matters publiserte tidligere opptak hvor Tucker sa at kvinner var ekstremt primitive og at det verste de vet er svakhet. Igjen, løgn ikke oppdaget.

The best Tucker quote reads like a classic from the CH archives,

CARLSON: By the way, women hate you when they do you wrong and you put up with it.

CO-HOST: Exactly.

CARLSON: Because they hate weakness. They’re like dogs that way. They can smell it on you, and they have contempt for it, they’ll bite you.

CALRSON: I mean, I love women, but they’re extremely primitive, they’re basic, they’re not that hard to understand. And one of the things they hate more than anything is weakness in a man.

Tucker er akkurat det harpyene på Twitter sutrer om at han er. En hvit mann som ikke ber om unnskyldning for sin eksistens og som tør å si det som det er. Han er mer forsiktig i måten han formulerer seg på i sitt program på Fox News, men han vet i stor grad hva som skjer. Kanskje vet han til og med hvem som trekker i trådene. Han er definitivt smart nok til å skjønne det.

Det som gjør saken enda bedre er at Tucker så langt har nektet å be om unnskyldning for sine uttalelser.

Tucker Carlson statement

Å be om unnskyldning hjelper aldri. Det gjør bare mobben mer innstilt på å ødelegge deg. Tucker har – akkurat som Trump – forstått dette og står rakrygget i stormen. Det er beundringsverdig. I en tid hvor man er omringet av sjarlataner og spyttslikkere er det svært forfriskende å se at det fortsatt finnes menn som ikke bøyer seg når deres fiender – våre fiender –  krever det.

Vil han få sparken? Det er godt mulig. Fox News er i stor grad en cuck-kanal hvor man etter Trump har fått noen ekte konservative som sier de riktige tingene, men som ellers best kan beskrives som kontrollert opposisjon. De høyere oppe venter med stor sannsynlighet på en unnskyldning for å bli kvitt Tucker Carlson og nå har de i hvert fall en mulighet. Men det at han ikke bøyer seg gjør det vanskeligere. Han kan da bli en martyr og starte noe eget, for eksempel på YouTube. Muligens kan han gjøre enda mer på den måten. Tucker er populær og Fox News ville ved å sparke ham avsløre at de er mye mindre opptatt av konservative, hvite amerikaneres interesser enn de later som.

Uansett hva som skjer er dette ikke det siste vi har sett av Tucker Carlson.

Can’t cuck the Tuck!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s