Villmann dreper 49 muslimer på New Zealand

New Zealand Mosque Shooting

Mediene sutrer alltid om hvite menn som den største voldstrusselen som finnes, så når det faktisk er «a fucking white male» som har utført et terrorangrep snubler de over hverandre for å være først ute med å demonisere hvite menn ytterligere.

Denne gangen var det en australier – også kjent som en dingo – på New Zealand som drepte 49 muslimer i en moske i byen Christchurch. Ironien i å ha moskeer i en by ved navn Christchurch er sikkert åpenbar for de fleste.

Uansett er dette akkurat det mediene trenger for å videreføre sitt narrativ, og det er også derfor det er helt idiotisk å gjøre slike ting (hvis man ignorerer det moralske aspektet her). Det gir fienden ammunisjon til å fjerne våre rettigheter i enda større grad. Det får befolkningen til å måtte ta avstand fra de ideene som (riktig eller uriktig) assosieres med slike handlinger og hindrer oss i å nå flere. Vi er helt avhengige av å nå som mange som mulig hvis vi skal sikre at vi vinner denne kampen på lang sikt.

Når det er sagt er det også en åpenbar forskjell på slike angrep og muslimske terrorangrep. Muslimene (og bare generelt ikke-hvite innvandrere) dreper europeere i våre egne land. De er på VÅR jord mens de begår forbrytelser mot VÅRT folk.

Det terrorhandlinger begått av «høyreekstreme» og muslimer har felles er at de begge skyldes multikulturalisme og masseinnvandring. Motstanden mot invasjonen fra den tredje verden vil i ytterste konsekvens ende i ekstreme handlinger. Hvis det ikke hadde pågått en sakte utskiftning av europeiske folkeslag i alle europeiske land (med noen få unntak), ville heller aldri noen av innbyggerne sett behovet for å ta saken i egne hender og begå denne typen forbrytelser.

Så for å oppsummere: Dagens Blest tar som vanlig avstand fra all voldsbruk, men det er lett å se at slike ting kunne ha vært unngått hvis de som i dette tilfellet ble ofrene ikke hadde vært i våre land til å begynne med.

3 kommentarer

 1. Nu har jeg, af rent journalistiske grunde, set videoen 88 gange, og det er tydeligt for alle at dette er en reaktion på de fremmedes terror. Terrorister som forrædere iblandt os har skaffet os på halsen.

  Liker

  • Jeg har selv sett videoen flere ganger – også kun fordi jeg vil gjøre grundig research selvsagt – og jeg må si meg helt enig. Når man lager en slik eksplosiv cocktail som vestlige land har blitt, bør man ikke bli overrasket når det smeller.

   Liker

 2. Af mere eller mindre samme årsager som de ovennævnte, har jeg også set videon nogle få dusinvis af gange og må erklære mig fuldt ud enig.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s