Er angrepet i Nederland «hevn» for Christchurch?

Gokmen Tanis

Etter skytingen av muslimer i to moskeer på New Zealand har truslene om «hevn» ikke latt vente på seg og tilsynelatende heller ikke handlingene.

I Utrecht i Nederland har tre mennesker blitt skutt og drept av en tyrkisk mann ved navn Gökmen Tanis. Sikkert helt tilfeldig. Sikkert ingen sammenheng overhodet og hvordan våger noen i det hele tatt å tenke at dette kan være et terrorangrep.

Breitbart:

Dutch prosecutors said Tuesday they are taking very seriously the possibility that the deadly shooting on a tram in the central city of Utrecht was an act of terror.

The nature of the Monday’s attack and a note found in a suspected getaway car suggest a possible terror motive, prosecutors said in a statement, but they add that other possible motives also are being investigated.

Drøyde de så lenge med å kalle angrepet i New Zealand etter terrorangrep? Jeg tviler. Det som er helt sikkert er at dette angrepet begått av en tyrker kommer til å unnskyldes med «ikke alle muslimer» til tross for at mediene gjør nøyaktig det motsatte i forbindelse med skytingen i Christchurch.

Christchurch media coverage - all whites

Særlig tydeligere enn dette kan det ikke bli. Mediene er vår fiende nummer én.

The statement also said that investigations so far have not established any relationship at all between the main suspect, Gokmen Tanis, and the shooting victims.

Prosecutors confirmed that three people died: a 19-year-old woman from the neighboring town of Vianen, and two men aged 28 and 49 from Utrecht.

Berikende mangfold som dreper europeere i våre egne land. Også eldre dansker får kjenne dette på kroppen. Ingen er uberørt av denne bølgen som skyller over våre land. De som slipper mest unna er eliten, men heller ikke de kan stenge seg helt inne på sikt.

Tanis, a 37-year-old man of Turkish descent, was being held on suspicion of “manslaughter with terrorist intent,” though authorities have not ruled out other possible motives.

He was arrested Monday evening after an hours-long manhunt that nearly paralyzed the Netherlands’ fourth-largest city and sent shockwaves through this nation.

Officials said Tanis has had a long criminal record in the Netherlands involving a variety of offenses – none terror-related – but gave no details.

Vel, så lenge han hadde begått bare en og annen voldtekt og kanskje et par knivstikkinger er det vel ikke så farlig. At han skulle begynne med terror i tillegg var en vending som overrasket de fleste. La oss ikke kaste folk ut bare fordi de begår litt kriminalitet her og der. Det er bare intolerant.

Lederen for landet denne fyren er fra, kong kakerlakk selv, Recep Erdogan, har vist videoen til massevis av tyrkere og ser ut til å ville eskalere konflikten enda mer. Hvem kunne forutsett noe slikt? For en overraskelse at den tyrkiske lederen har slike anti-vestlige holdninger.

Erdogan isis

Erdogan og Tyrkia ble spesifikt nevnt i Tarrants manifest som en farlig fiende av Europa. Uansett hva slags meninger Tarrant ellers har er det vanskelig å være uenige i dette utsagnet.

Men jeg kan ikke si jeg har veldig mye imot at polariseringen øker. Det er på tide å slutte late som at disse menneskene er våre venner.

Resett:

Erdogan på sin side har valgt å ikke følge denne linjen. Han skal ha vist videoen ved flere valgmøter under helgen. Dette rapporterer New York Times. 

I den 17 minutter lange videoen kan man se hvordan den 28 år gamle australske terroristen dreper bedende muslimer i Al Noor-moskeen, fredag ettermiddag lokal tid.

Jeg har sett videoen og jeg anbefaler ikke folk å se den. Ikke i det hele tatt. Absolutt ikke. Jeg lyver ikke. Dette bør du på ingen måte få med deg. Jeg hører rykter om at det finnes en torrent, men den bør ingen laste ned.

Den tyrkiske presidenten viste denne videoen under et velgermøte i Antalya sist søndag, og to ganger i andre byer sist lørdag. Videoen ble vist i sin helhet, for rundt tusen personer.

Illsinte muslimer som finner enda en grunn til å hate Europa. Hva kan gå galt. Det er uansett denne veien det går, så det at noen ildner opp litt ekstra vil bare fremskynde det som allerede er i ferd med å skje.

– Vi har gjennomlevd noe på New Zealand, har vi ikke? En dårlig imitasjon av en politiker, som sa noe. Hva sa han? At han holder islam ansvarlig for terror, skal Erdogan ha tordnet på et av møtene, som ble avholdt i anledning et snarlig lokalvalg i Tyrkia.

Jeg antar at han referer til den baserte australske senatoren Fraser Anning som sa at forbindelsen mellom vold og innvandring er åpenbar. En ekte nasjonalist som også slo til en patetisk soyagutt da sistnevnte knuste et egg i Annings bakhodet. Vi trenger flere som Fraser.

Jeg vil konkludere med at det virker rimelig å anta at det er forbindelse mellom angrepet i New Zealand og dette mest nylige i Nederland. Kanskje får Brenton Tarrant noe av ønsket sitt oppfylt ved at polariseringen stiger enda raskere.

Vi må vel bare venne oss til at dette toget er i ferd med å virkelig få opp farten. Kanskje er det akselerasjonisme vi ender opp med uansett hvor mye vi prøver å hindre det. Du vet hva de sier. Terror er bare en naturlig del av å leve i en storby Europa.

part and bloody parcel mate

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s