Lena Dunham er feitere enn noensinne etter å ha slått opp med vekten

lena dunham feit
Dette er hva du burde tiltrekkes av. Hvis du ikke liker det, er du en kvinnehater.

Noen vil kanskje si at dette ikke er verdt å skrive om. La meg forklare hvorfor de som eventuelt tenker dette tar feil. Lena Dunham er i rampelyset og til tross for at hun er forferdelig frastøtende har hun en viss påvirkning på unge jenter. De fleste normale jenter (i den grad denne beskrivelsen gjelder blant de som har vokst opp under dagens kulturelle påvirkninger) skjønner at de ved å la seg forfalle på denne måten ødelegger sine sjanser for å finne den mannen de vil ha og få et lykkelig liv. Men noen er dumme nok til at de faktisk kjøper det Dunham selger dem.

På denne måten gjør hun verden styggere, feitere og mer degenerert ved å spre sitt motbydelige budskap til lettpåvirkelige unge jenter. Og derfor må noen på retorisk vis spidde den grisen slik at andre ser hva slags respons de vekker blant menn som ikke har levert inn ballene sine til Amy Schumer. Denne bloggen kommer ikke alene til å hindre unge jenter i å gjøre samme tabber som Lena Dunham, men vi kan være med å bidra. Det er både en plikt og en glede.

Breitbart:

Actress and former Hillary Clinton campaign surrogate Lena Dunham decided to “break up” with her bathroom scale this week following a celebration of her all-time weight gain.

“So yeah, this is a break up,” Lena Dunham told her scale in a video posted to her social media.

“I can’t do this anymore. I don’t have feelings for you anymore. I don’t love you anymore. And I’ve tried, tried to do it different ways. You know, I’ve tried to like bring the excitement back, but, we’re done so…bye,” she said while throwing the scale into the trash.

Dette er oppførselen til et barn. Riktignok et barn i en (massivt overvektig) kvinnekropp, men et barn likevel. Å ikke ta ansvar for sitt eget liv og for konsekvensene av egen oppførsel har blitt helt vanlig blant kvinner og jo mer selvuttalte feminister de er, jo verre er de. Alt er menns skyld, det er aldri på grunn av egne dårlige valg og mangel på selvbeherskelse. Patriarkatet trykker dem ned i søla og det er derfor de er feite, ustelte, tatoverte, promiskuøse og generelt ufeminine.

Tidligere har Dunham løyet – både for seg selv og alle andre – og påstått at hun aldri har vært lykkeligere til tross for at hun ser ut som 100 kg dritt i en altfor liten bikini.

“I weigh the most I ever have. I love the most I ever have. I read and write and laugh the most I ever have,” she said.

“And I’m the happiest I’ve ever been. Not the frail, precarious happiness of ‘things are going perfectly.” The big, generous, jiggly happiness of “I think I’m finally starting to get the hang of this.’ Not too much… Just enough.”

Det er vel det hun forteller seg selv når hun dytter i seg den tiende smultringen. «Dette er ikke for mye. Hva så om jeg ser ut som en strandet hval?»

Lena - før og etter

Til venste har vi Dunham før hun ga opp og bestemte seg for bruke all sin tid på å bli en fornærmelse mot alle menn som fortsatt har synet i behold. Unge jenter bør få vite at hvis de velger samme vei, vil livene deres utvilsomt bli mye verre. Å sørge for at så få som mulig følger i Dunhams dype fotspor vil hindre lidelse og smerte blant et stort antall kvinner. Og det er det vi her i Dagens Blest er opptatt av. Vi bryr oss om unge jenter og vil ikke at de skal ende opp som møbelmishandlende flodhester.

Man kan faktisk påstå at vi er de ekte feministene.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s