Stokkdum politiker står bak frafall av siktelse mot Jussie Smollett

Kim Foxx
Dette er vår fremtidige hersker

USA er ikke et seriøst land. Etter hvert som «mangfoldet» øker, blir landet mer og mer et sted som minner mest om et klovneaktig mareritt. Siktelsen av Jussie Smollett ble nylig frafalt og det viser seg at det å ha svarte i viktige posisjoner gjør at landet ditt minner mer om en afrikansk tullestat. Det er vel et stort sjokk for de fleste.

Chicago Sun Times:

The Fraternal Order of Police on Tuesday unleashed its anger at Cook County State’s Attorney Kim Foxx after charges were dropped against Jussie Smollett and renewed its call for a federal investigation into Foxx’s “interference” in the case.

“The conduct of her office from the very beginning of this cases was highly, highly suspicious,” Martin Preib, the FOP’s second vice president, told the Chicago Sun-Times.

Du kan ta afrikaneren ut av Afrika, men du kan ikke ta Afrika ut av afrikaneren.

“The entire country is outraged by it. The evidence is overwhelming that he was legitimately charged in this case. This decision [to drop the charges] appears to be utterly arbitrary, capricious and suspicious.”

Bevis eller ikke bevis, Kim Foxx redder deg fra konsekvensene av dine kriminelle handlinger. I hvert fall hvis du er brun.

Det beste med dette er at Foxx er for dum til å skjønne at dette bare gjør hele saken verre. Hun slipper neppe unna med det, men om hun så gjør det vil konsekvensene for raserelasjoner i USA bli betydelige. Enda flere kommer til å se på dette og tenke at noe er alvorlig galt med hva som skjer. Noen har sagt at de håper Smollett får tilbake rollen i Empire og jeg er helt enig. La denne fyren få fortsette akkurat som før. Dobbeltmoralen må gnis inn i alle amerikaneres ansikt slik at i hvert fall noen av dem ser hvilket land de lever i. De som allerede vet hva som skjer har ikke lyst til å vente evig på at boomere og andre treiginger endelig skal våkne opp. Kim Foxx kan hjelpe systemet med å ødelegge seg selv.

Å være i kontakt med familien til en åpenbart skyldig mann og deretter få siktelsen frafalt er noe bare svarte tror er en god idé. Selv noen med Downs syndrom kan se sammenhengen og folk kommer til å reagere på denne særbehandlingen. Men igjen, jeg syns det er flotte saker. Klovneverden må utøve sitt klovneri så lenge som nødvendig.

Oppdatering: Kim Foxx hadde vist ikke trukket seg tilbake fra etterforskningen allikevel.

Kim Foxx not recused

2 kommentarer

  1. Hvis man kunne rejse tilbage og vise amerikanere at de 80 år senere ville blive hersket over af en primat med paryk, så ville de nok have kæmpet mod at deltage i Shlomos verdenskrig.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s