Politiet henlegger etterforskning etter «hatforbrytelse» på t-banen i Stockholm

chimpout

Det er ikke bare Jussie Smollett som har kommet med påstander om falske hatforbrytelser. Det er faktisk ganske vanlig at disse forbrytelsene avsløres som spinnville påfunn. En israelsk tenåring sendte inn omkring 2000 bombetrusler til jødiske sentre og disse ble inkludert i rapporten til ADL som «viste» at hatforbrytelser hadde økt betydelig i USA etter at Donald Trump ble president. Dette til tross for at forbrytelsen var et tilfelle av det kjente memet hvor en rabbiner spraymaler en swastika på sin egen synagoge (bare på mye større skala). Dette ble gjort for å gi inntrykk av stigende antisemittisme og for å kunne angripe Donald Trump.

Nå har tilsynelatende noe lignende skjedd i Sverige. Etter at mediene lagde et stort oppstyr rundt en stakkars kvinne som ble utsatt for noe ekstremt hatefullt på t-banen i Stockholm, viser det seg at det med stor sannsynlighet skjedde ingenting klanderverdig. Vel, hvis man ser bort i fra at denne kvinnen ble sluppet inn i Sverige i utgangspunktet.

Fria Tider:

Åklagaren lägger nu ned förundersökningen kring ärendet där en mörkhyad gravid kvinna avvisades från Stockholms tunnelbana, uppger TV4 Nyheterna.

Det var i januari som en skrikande mörkhyad gravid kvinna avvisades från Hötorgets t-banestation i Stockholm sedan hon inte hade köpt någon giltig färdbiljett.

Händelsen skapade stor uppståndelse i vänstermedia, och vakterna anklagades för «rasism» samtidigt som de polisanmäldes för övervåld.

Bland annat skrev Expressen-chefen Jens Liljestrand att «Tänk dig att hon var din kvinna. Bara gör det», och påpekade att «det är när du slutar föreställa dig det som vi har blivit ett folk utan empati».

«Vi har fått nog av det rasistiska våldet… Svarta kroppar har historiskt varit föremål för brutalt våld och vi fortsätter än i dag att se detta hända», hette det i Aftonbladet.

«Känns alltmer som att väktare är det största säkerhetshotet för medborgarna. SL måste utreda senaste väktarskandalen grundligt!», skrev Helle Klein på Twitter.

Men nu lägger alltså åklagaren ner förundersökningen.

Etter å ha sett chimpouten i videoen er jeg overrasket over at dette ble en sak til å begynne med. Men slik er det altså.

Mediene kommer selvsagt til å legge seg langflate og beklage sin demonisering av etniske svensker. Nei, vent, jeg innbilte meg et øyeblikk at vi levde i en verden full av rettferdighet og rasjonalitet. Det (((svenske))) medier kommer til å gjøre er å late som om ingenting har skjedd og fortsette med det samme fremover.

Möjligen kunde de ha låtit kvinnan åka vidare, eftersom hon både hade barn och var gravid. Dock är det oklart om vakterna förstått att hon var gravid innan hon tagits av tåget, menas det.

De kunne sendt henne til flyplassen og satt henne på et fly tilbake til Somalia eller Nigeria eller Gud vet hvor.

Men oavsett, anser åklagaren, «visar inte filmmaterialet från händelsen på att personen utsatts för något allvarligare våld. Det framgår till exempel inte att ordningsvakterna skulle ha suttit på personen utan bildmaterialet ger mer intryck av att man suttit på varsin sida om personen», står det i beslutet.

Kvinnen (og mediene) har lagd en mye større sak ut av dette enn hun burde ha gjort? Si at det ikke er sant!

«Det våld som använts synes vara ett resultat av personens ovilja att frivilligt följa med ordningsvakterna och hennes motstånd mot ordningsvakternas ingripande», fortsätter åklagaren.

Mangfold må håndteres på denne måten. Med siviliserte mennesker kan man opptre på en annen måte, men når andelen jungeldyr øker i ditt land blir det etter hvert nødvendig å være hardhendt.

Det er bare én regel som gjelder når det dreier seg om såkalte hatforbrytelser: De er nesten alltid falske.

HateHoaxYasmin-NYDNdec152016

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s