«Rasist» ber om unnskyldning på SVs landsmøte

Knut Merox Iversen

Det er ikke bare Dagens Blest som ber om unnskyldning om dagen. På Sosialistisk Venstrepartis landsmøte i helgen ba soyagutten Knut Merox Iversen om tilgivelse for sin fortid som rasehatende rasist. Kan noen vennligst forklare meg hvorfor slike «reformerte rasister» alltid ser ut som de ble født med full bleie?

Dagbladet:

Seint fredag kveld gikk Knut Merox Iversen på talerstolen på SVs landsmøte. Journalistene hadde forlatt salen. Flere av delegatene hang lett sigent med hodet. Så skjedde det noe magisk.

– Folk har tatt meg i hånda, gitt meg klemmer og reagert med hjerter på Facebook. Så det har blitt noen tårer. Nå føler jeg endelig at min mørke fortid har kommet til en verdi og at jeg er til nytte, sier Iversen til Dagbladet.

Nå som han derimot er medlem av et parti som vil oversvømme Norge med «flyktninger», ser fremtiden svært lys ut. Godhetssignalisering får han i hvert fall mulighet til å holde på med og hva annet enn det teller her i livet. Dine barns fremtid som en forhatt minoritet i eget land er det mindre nøye med. At han får poeng for å vise hvor snill han er mot den invaderende horden føles da definitivt bedre enn å bli kalt rasist.

Hva var det denne patetiske fyren gjorde som i senere tid har fått ham til å selge ut sitt folk og fedreland?

Den mørke fortida kan oppsummeres i noen få ord:

– Jeg har alltid vært udugelig til å slåss [red: du sier ikke det]. Så jeg stilte som sjåfør. Vi dro til Holmlia for å banke opp folk som var brune i huden. I mine øyne er det like ille som slåsskampene. Jeg kjørte jo gærningene dit.

– Ingen refleksjoner over at det var galt?

– Vi så på innvandrere som kakerlakker. Uten menneskelig verdi. Vi var en del av et nordisk fellesskap der det var oss mot dem. Skikkelig skummelt. Jeg ble født inn i det, men etter skole og militæret ble det bare enda verre, forteller Iversen.

Jeg synes nesten synd på ham. Du kan se det i bildet i begynnelsen av artikkelen. Knut Merox fikk mest sannsynlig buksevann hver eneste dag gjennom ti år. Deretter ble han med i en «gjeng» fordi han ikke hadde egne meninger og nå har han funnet andre som han kan gjemme seg bak. En annen gruppe som det er mye mer populært å late som man er en del av. Han trenger andres aksept i så stor grad at han er villig til å gjøre alt for å få den. For en stakkarslig fyr.

– Etter å stått på talerstolen og fortalt om min mørke fortid avsluttet jeg innlegget med å si: «Til alle i salen med innvandrerbakgrunn. Unnskyld.» Da fikk jeg stående applaus.

Rørende og modig. Knut Merox Iversen har endelig fått den valideringen han så desperat trengte. Det kostet bare hans ære og selvrespekt. Nei, forresten. Noe slikt måtte han ha hatt i utgangspunktet for å kunne miste det. Min feil. Dette har ikke kostet Knut Merox noe som helst. Han hadde ingenting å tape.

På skolen var Knut Merox Iversen mobbeoffer.

Selvfølgelig var han det. Men mobberne var tydeligvis altfor milde mot Knut Merox.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s