Inga Marte Thorkildsen synes synd på voldelige kriminelle

Inga Marte Thorkildsen

Masseinnvandringen fra den tredje verden fører som kjent til et nesten uendelig antall berikelser. Knivstikkinger, ran og verre ting er noe av det vi stadig får mer av etter at vi bestemte oss for å eksperimentere med det å ikke ha velfungerende landegrenser. Teorien var at siden vi alle er like, kan det ikke være noen som helst problemer med å slippe inn folk fra de mest voldelige og dysfunksjonelle landene i verden. Det går seg til. Et multikulturelt Utopia er rett rundt hjørnet.

Blant de som aller mest ønsker å tro dette har vi Inga Marte Thorkildsen. Hun er et utmerket eksempel på en typisk norsk feminist. Etter alt å dømme er hun en hurpe uten like. Hun gjør sitt beste for at Norge skal ta imot så mange «flyktninger» som overhodet mulig. Og hun er naturligvis medlem av landssvikerpartiet SV. Alle vet at dette er et parti fullt av vinnere.

Mest nylig har hun skreket seg hes over at politiet i Oslo behandler kriminelle ungdommer som kriminelle ungdommer.

Nok en gang har politiet twitra om hendelser på skoler der det er snakk om små barn i krise. De bruker ord som «gjerningsperson» og «mistenkte», og sender av gårde uniformert og bevæpnet politi – noe som selvfølgelig skremmer vannet av både unger, foreldre og ansatte. Ting kommer ut av kontroll, og det er politiets framferd som forårsaker det.

Her er tweeten som satte i gang denne heksas nedsmelting.

politi inga marte ungdommer

Fæle saker. Politiet beskriver kriminelle som truer andre med kniv som «mistenkte». Dette begynner veldig å minne om en dystopisk roman der brune mennesker blir undertrykket kun på grunn av sin hudfarge.

Jeg er dypt bekymra over at det er barn i våre skoler som har det så vanskelig at de går løs på andre barn og voksne, og at vi ikke klarer å hjelpe dem.

won't somebody please think of the children

Vi må finne nye måter å gjøre dette på, ikke minst må vi snakke med barna sjøl for å finne ut av hva det er som skjer og hvorfor ting noen ganger går helt over styr. Disse barna har det jo veldig vondt, det må vi aldri glemme.

Stakkars. De har vel andregenerasjonstraumer fra kriger som de aldri har sett. Er da så rart at de blir kriminelle knivstikkere!?

Det betyr ikke at de ikke må stoppes når de mister kontrollen over seg selv, for det må de! Men vi sender altså ikke bevæpnet og uniformert politi etter småunger. Det burde egentlig være unødvendig å si.

Så hva skal man gjøre for å håndtere en bevæpnet ungdomskriminell? Kaste puter på dem til de overgir seg? Det er komisk hvordan disse plutselig blir til småunger hver gang de tar frem en kniv og setter i gang en chimpout.

Jeg kommer til å ta opp politiets twitring og utrykninger med politiledelsen. Politiet skal skape trygghet, ikke motsatt. Vi må klare å utvikle fornuftige måter å samarbeide på, som gjenoppretter tilliten i befolkninga.

Det er dette som skjer når man har kvinner i maktposisjoner, mine herrer. Et land der man stadig må klype seg selv i armen for å være sikker på at man ikke befinner seg i en vond drøm. Dessverre er dette marerittet ekte. Inga Marte skal «ta opp» (det vil si ha et hysterisk raserianfall) dette problemet med at politiet beskriver kriminelle som kriminelle. Det må da være grenser for hvor ærlig et politi kan være om hva som skjer. Det er på tide at norsk politi viser litt mer kjærlighet overfor voldelige elementer og behandler dem som de misforståtte pusekattene de egentlig er. Da kommer de til å endelig oppføre seg som nordmenn.

Takk Gud for 1913.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s