Svensker banker opp voldtektsmann istedenfor å ringe politiet

voldtektsmann banket opp

Sverige har etter innføringen av multikulturalisme fått en ganske betydelig økning i kriminalitet, særlig voldtekter. Dette er ikke akkurat en nyhet. Det som derimot er nytt er at svensker begynner å ta loven i egne hender fordi de har mistet fullstendig tilliten til sitt patetiske rettssystem.

Fria Tider:

Efter att två flickor i Trollhättan blivit utsatta för sexövergrepp gick deras anhöriga hem till våldtäktsmannen och misshandlade honom brutalt, enligt åklagaren. De sex anhöriga åtalas nu för hemfridsbrott och grov misshandel, rapporterar GT.

Jeg tar avstand fra all vold osv. og etc., men jeg kan da forstå denne familiens frustrasjon. Ikke bare over at slike forbrytelser får muligheten til å finne sted ved at svenske myndigheter har sluppet inn voldtektsmenn fra alle verdens skitthøl, men også fordi rettssystemet i så liten grad straffer gjerningsmennene i slike saker. Det er da uungåelig at noen sivile på et eller annet tidspunkt reagerer og gjør det som myndighetene burde ha gjort. Eller at de til og med går lenger.

När ens dotter blir våldtagen, ska man då låta det svenska rättssystemet med världens kanske mesigaste straff ta hand om efterspelet? Eller är det kanske bättre att helt enkelt ta lagen i egna händer?

Så resonerade familjen i Trollhättan – som uppenbarligen valde det senare alternativet efter att deras 14-åriga dotter våldtagits.

Den misstänkte våldtäktsmannen, som är 21 år, bjöd i augusti förra året ha offret och en annan, tolvårig flicka på körsbärsvin och likör med godissmak. Därefter våldtog han 14-åringen och begick ett sexuellt övergrepp mot tolvåringen.

Den ena flickan ringde till sin syster och berättade vad som hade hänt. Därefter samlades familjen och beslutade sig för att åka hem till våldtäktsmannen.

Fullt forståelig. Og etter hvert som denne type hendelser finner sted oftere og oftere og de som gjør det straffes mildt eller slipper helt unna, vil behovet for rettferdighet hos den svenske befolkningen øke. På lang sikt vil det kunne innebære en fullstendig kollaps i tilliten til styresmaktene og da begynner man å nærme seg et sted hvor interessante ting endelig kan begynne å skje. Bare synd at så mange slike hendelser må finne sted før nok mennesker reagerer. Vel vel, sånn er det nå engang.

Det var uppenbarligen inte ens tal om att ringa polisen. Mamman har enligt polisprotokollet uppgett att hon «inte tror så mycket på rätten/rättssystemet när våldtäktsmän går fria», enligt GT.

Løgn ikke oppdaget. Her har vi noen som sier det veldig mange andre tenker. Det bør nevnes at hovedgrunnen til at noe skjedde i dette tilfellet var at familien skal være tilknyttet en MC-gjeng. Men kanskje kan vanlige svensker se på dette og tenke at de ikke trenger å ta alt liggende nede.

Det sies ikke eksplisitt at dette er begått av en innvandrer, men det virker rimelig å anta på generell basis når man snakker om voldtekter i Sverige og spesielt i Trollhättan.

De två män som uppges ha varit mest drivande i misshandeln har kopplingar till MC-gäng, enligt GT.

Det var först i samband med utredningen om misshandeln som uppgifterna om sexövergrepp kom fram. 21-åringen dömdes senare för våldtäkt mot barn och sexuellt övergrepp mot barn.

Honk honk. Klovneverden slår til igjen. Man kan prøve å forestille seg et tidspunkt i historien hvor Europa har vært lenger nede, men det skal vanskelig gjøres. Likevel er jeg overbevist om at dette vil fikses og at de som har begått disse forbrytelsene mot oss kommer til å holdes ansvarlig. I mellomtiden må man bare ta på seg en klovnenese og si «honk honk».

honklhonk

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s