Venstre støtter boikott av Resett

sveinung rotevatn smil
Krypmannen skriker ut i smerte mens han slår deg

Alle vet at Venstre er et parti fullt av landsforrædere, smellfeite kattedamer og patetiske hanreier. Derfor er det bare et skritt videre i samme undergravende retning når de aktivt oppfordrer til boikott av nettstedet Resett.

Venstres statssekretær i Klima- og miljødepartementet, Sveinung Rotevatn (som mest høres ut som navnet til hovedpersonen i en helt forferdelig krimroman skrevet på nynorsk), har gått ut på Twitter og stilt seg bak annonseboikotten mot Resett. Det burde finnes lover mot dette, men det ville vel ikke være første gang at noen fra Venstre slipper unna med å gjøre noe som er – eller i et seriøst land ville ha vært – fullstendig kriminelt.

Resett:

De siste dagene har en gjeng venstreorienterte aktivister hengt ut selskaper som annonserer hos Resett. Nå har statssekretær Sveinung Rotevatn (V) seg på.

I forrige uke ble det kjent gjennom kommentarfeltet til Resett at det finnes enkelte, innbitte Resett-sabotører i sosiale medier.

Disqus-profilen «Frank Andreassen» skrøt at han var en av de som brukte fritiden til å kontakte firmaer som har annonser vist hos Resett.

– Vi er mange som varsler forskjellige firmaer som annonserer på Resett. Mange vet ikke om at de annonserer der og blir forbannet når de får beskjed om det. Senest forrige uke ga jeg beskjed til tre annonsører som lovte å ta grep, skrev sabotøren.

Dette er et velkjent fenomen fra USA hvor det er vanskeligere å få myndighetene til å sensurere meninger som sårer fargedes følelser. Særlig Tucker Carlson har fått den venstreekstreme mobben etter seg som i kjent tolerant stil prøver å kneble alle som har andre synspunkter enn dem. De sier at det ikke er sensur siden private aktører ikke trenger å gi en platform til alle, men det er like fullt en måte å hindre motstanderen å ytre seg på. Om det er myndighetene som gjør det eller ikke er irrelevant. Hvis du har aktivistorganisasjoner med enorme summer bak seg som gjør sitt beste for å stenge ned all dissens, hjelper det lite at du i teorien har ytringsfrihet. Det er en mykere form for totalitær undertrykkelse, men det er likevel nøyaktig det motsatte av en fri og åpen debatt. Det de sier er selve kjennetegnet på et demokratisk samfunn.

Nå har også den sentrale Venstrepolitikeren Sveinung Rotevatn bestemt seg for å være med på sabotasjelaget. Han er også statssekretær i Klima- og miljødepartementet.

I en Twitter-melding har han startet sin egen kampanje, ved å navngi to firmaer som har fått sine annonser vist hos Resett.

– Hvorfor dukker annonsene deres opp på Resett, (Firma) og (Firma)? Dette er virkelig ikke noe å støtte (indirekte) opp om, skriver han.

Sveinung Rotevatn

Venstres landssvik kjenner ingen grenser. Ikke bare vil de oversvømme vårt vakre fedreland med «flyktninger» fra verdens mest bedritne land, de vil ta fra deg retten til å klage på det i tillegg. De vil stenge ned alle publikasjoner som kritiserer multikulturalisme og sier noe som helst annet enn lovord om partiets egen smellfeite leder Trine Skei Grande. Disse kriminelle tendensene er typisk for partiet. Dets rotne sjel representeres på ypperlig vis av Grande og hennes oppførsel både i og utenfor det offentlige rom. En stor purke av en kvinne som beføler folk i skrittet uten tillatelse. Her har vi partiets karakter blottet så alle kan se det. Dette er hva Venstre er.

Rotevatn tar også til orde for å boikotte Steigan.no, det vil si han ville ha gjort det hvis det ble annonsert der.

– Dersom seriøse bedrifter drev og reklamerte på , hadde jeg nok sagt fra til dem også, for å si det slik, skrev han i et svar.

Steigan er en av få på venstresiden som ikke er helt med på alt innenfor globohomogayplex. Derfor er han et naturlig mål for Rotevatn og hans likesinnede. At dette liksom skal si noe om Rotevatns vilje til å se på «begge sider» forteller hvor skillelinjene går. Det er – som påpekt andre steder – mer mellom globalisme og nasjonalisme enn det er den gamle dikotomien høyre mot venstre. Og partiet Venstre er så gjennomført globalisme som det går an å være (det gjelder også møkkapartiet Høyre, men det kan jeg skrive mer om senere).

Rotevatn bør gå av. Partiet hans bør ut av regjering og de burde alle kastes i fengsel for landssvik av enorme dimensjoner. At slike mennesker får lov til å gå fritt rundt i våre gater er en forbrytelse mot hele Norge og alle våre landsfedre.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s