Soyagutt Sanner sier at Norge ikke skal ta statsborgerskapet fra IS-barn

Jan Tore Sanner

Jeg skrev nylig om Venstre og som alle vet er dette et forferdelig politisk parti som har som eneste formål å svikte Norge på flest mulige måter. Dessverre er ikke dette det eneste landsforræderiske partiet på Stortinget, faktisk er dette trenden heller enn unntaket blant de som styrer vårt land. Hanreipartiet Høyre er marginalt mindre ille enn Venstre, men fortsatt fullt ut et parti bestående av globalister og degenererte tapere.

Vår integreringsminister (hvorfor finnes en slik post i regjeringen i det hele tatt?) Jan Tore Sanner er nok et eksempel. Nå sier denne svette soyagutten at Norge ikke kommer til å følge Danmarks eksempel og frata barn av IS-terrorister statsborgerskapet. Forventningene mine til Høyre er ikke akkurat store, men de greier likevel å skuffe meg igjen og igjen.

Utrop:

– Alle norske statsborgere har rett til å komme til Norge, og barn skal ikke lide for foreldrenes valg. Men, nordmenn som har gått i IS’ tjeneste vil bli straffeforfulgt dersom de vender tilbake til Norge, sier Sanner i en epost til NTB.

De er ikke nordmenn, din soyainfiserte slyngel. Ikke engang når de så tydelig viser det og drar ut av Norge for å krige for terrorister i sine egentlige hjemland, skal vi likevel ikke kunne hindre dem i å sette sine skitne føtter på norsk jord. FORRÆDER!

Torsdag ble det kjent at den danske regjeringen og Dansk Folkeparti har inngått en avtale som vil gjøre det lettere å ta statsborgerskapet fra danske IS-krigere med dobbelt statsborgerskap og barna deres.

– Vi lager politikk for norske forhold, danske politikere må lage politikk som løser utfordringer for Danmark, sier kunnskaps- og integreringsministeren.

Politikk for norske forhold innebærer tydeligvis å la avkommet til terrorister få komme tilbake til Norge samtidig som deres kriminelle foreldre sannsynligvis får verdens mildeste straff i vårt klovneaktige rettssystem. For en glede det er å ha folk som Jan Tore Sanner til å styre landet vårt.

Høyres regjeringspartner Frp støtter i motsetning til Sanner danskene, og partiets innvandringspolitiske talsmann Jon Engen-Helgheim mener Norge bør vurdere å gjøre det samme.

– Disse foreldrene har flyttet fra Norge, tilsluttet seg et grusomt terrorregime og kjemper aktivt imot alle verdier vi står for, da bør de ikke inneha et norsk statsborgerskap, sier han til NTB.

Riktig nok. Men hovedgrunnen til at de ikke burde få komme tilbake inn er at de aldri har vært og aldri kommer til å bli norske. Det gjelder ikke bare terrorister, men alle innvandrere. De hører ikke hjemme her og skal alle sendes ut igjen. Når det gjelder terrorister og deres barn burde det være så åpenbart at ikke engang en diskusjon skulle være nødvendig. Men den gang ei.

Frp skal behandle forslag om ny integrerings- og innvandringspolitikk på sitt landsmøte i mai.

Også Venstre er totalt uenig med Frp.

– Jeg mener Danmark går i helt feil retning i denne saken. Å overlate barn til en uviss skjebne i et krigsherjet land er en ansvarsfraskrivelse som ikke står seg moralsk, sier partiets parlamentariske nestleder Abid Raja.

Selvfølgelig er han det. En pakistaner i norsk politikk vil at vi skal slippe inn igjen brune barn som kan være en del av den demografiske utskiftningen. Sjokkerende nyheter.

Redd Barna er rystet over tanken om å frata barn statsborgerskapet.

– Barna er uskyldige ofte i krigen, og skal ikke bli straffet for foreldrenes valg, sier generalsekretær Birgitte Lange.

Hun peker på at barn ifølge barnekonvensjonen har selvstendige rettigheter og ikke skal lastes for situasjonen foreldrene deres har satt dem i.

– Barn har rett til statsborgerskap. Det Danmark går inn for nå, vil gjøre barna statsløse, slår hun fast.

De har ikke rett til noe som helst som er vårt.  Redd Barna er en av disse organisasjonene som jobber på fulltid for å undergrave norske interesser. De burde kastes i fengsel eller sendes til Syria eller Marokko uten beskyttelse. Nærkontakt med mangfoldet vil kanskje kurere dem for deres misforståelser.

Jeg er så lei av å høre på disse motbydelige «tenk på de stakkars barna»-argumentene som kattedamene alltid varter opp med. Har de ikke egne barn de kan bruke tid på?

Birgitte Lange
Birgitte Lange, generalsekretær i Redd Barna

Der har vi vel svaret. Stygge, middelaldrende kvinner som kommer med emosjonelle argumenter om alle de brune barna som lider på grunn av deres eget folks iboende barbariske oppførsel. Kanskje håper Birgitte at noen av de importerte kebabene vil vise sin takknemlighet slik at hun slipper å være ensom hver eneste natt resten av livet. Det er vel grenser for hvor givende samværet med dine fem katter er i lengden.

Politiets sikkerhetstjeneste (PST) anslår at rundt 30 personer med tilknytning til Norge fortsatt er med i IS. I tillegg er det anslått at rundt 40 IS-barn har mor eller far som bodde i Norge før de dro.

I et seriøst land ville denne gjengen med terrorister aldri under noen omstendigheter slippe inn igjen unntatt for å bli stilt for retten og deretter henrettet. Jeg lengter etter slike tider og er overbevist om at de vil komme igjen.

Én kommentar

  1. Blandt politikere løber man aldrig tør for landsforrædere og skruppelløse psykopater. Må skæbnen indhente dem og afkræve dem betaling for deres forbrydelser.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s