Det pågår en krig mellom Islam og Vesten

srilanka_bombing

Noen vil kanskje si at denne overskriften er i overkant åpenbar. Men det trenger faktisk å sies. Når løgnerpressen nekter å si ting slik de er, må andre gjøre det selv de gangene det virker som noe som alle fornuftige mennesker bør være i stand til å se. Islam har for lenge siden erklært krig mot oss og har kjempet mot oss lenge.

Angrepet i Sri Lanka er sånn sett bare nok et muslimsk terrorangrep, men det ble visstnok begått som «hevn» for angrepene mot moskeer på New Zealand. Og både omfanget og det at kristne ble angrepet i kirker i den helligste høytiden gjør at dette er nok en eskalering mot virkelig ville tilstander. Ting skjer kan vi vel begynne å si.

Og reaksjonene er som vanlig svært interessante.

Vi har folk på venstresiden som nekter å i det hele tatt nevne at dette ble begått mot kristne.

obama and hillary twitter christians attacked

Han hadde ikke noe problem med å nevne hvem som ble angrepet på New Zealand.

obama christchurch tweet

Den homofile muslimen slår til igjen!

Krigen som pågår mot oss er ikke bare mellom den vestlige verden (og kristne ellers) og Islam, den er noe som i stor grad er iscenesatt av det som egentlig skulle ha vært våre egne institusjoner. Faktisk hadde invasjonen fra den tredje verden aldri vært mulig uten dem. Amerikanske medier – dominert av jøder – sprer giftige ideer om multikulturalisme og at alle mennesker er like. Grunnen til at de gjør dette er for å hindre å bli identifisert som den andre. All såkalt antirasisme stammer fra jødisk frykt for å bli oppdaget som dem som skiller seg fra majoriteten og grunnen til at de fremmer innvandring og «flerkultur» er for å slippe å være eneste minoritet i et ellers etnisk homogent europeisk samfunn. For de vet hva som skjer når de er det. Da vil deres uforholdsmessig store innflytelse og det at de bruker den mot interessene til majoritetsbefolkningen vende «the goyim» imot dem. Og det er ikke særlig heldig. Det har skjedd alt fra 109 til 359 ganger tidligere og det ender alltid dårlig for Guds utvalgte folk.

Så Islam er i krig mot oss akkurat som de er mot alle andre «vantro», men de ville aldri kunne invadert våre land uten jødisk innflytelse samlet i medier, utdanningsinstitusjoner, hos milliardærer, donorer, politikere og andre med viktige maktposisjoner i vestlige land, særlig i USA.

Muslimer hater Europa, men jøder hater oss mer.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s