Norges feiteste politiker vil ikke hindre kjedemigrasjon

trine skei grande feit

Noen kunne kanskje tro at dette er enda en artikkel om Erna Solberg, men den gang ei. Vi ba tross alt om unnskyldning til vår statsminister og det er – i tilfelle noen glemte det – noen i vår regjering som er enda mer omfangsrik enn Erna.

Trine Skei Grande er det perfekte bilde på norske feminister. Det er rett og slett imponerende hvordan hun greier å være like frastøtende på utsiden som hun er på innsiden. Hun er så fæl at det kunne være fristende å la være å skrive om henne, blant annet for å sørge for at våre leseres appetitt holdes ved like, men dessverre er hun fortsatt minister i den norske regjeringen. Denne motbydelige kvinnen har blitt sittende i sin posisjon til tross for handlinger som for en mann hadde betydd umiddelbar politianmeldelse.

Det nyeste er at hun ønsker å hindre Fremskrittspartiet i å stramme ørlite inn på mengden terrorister som kommer til Norge.

NRK:

Kulturminister Trine Skei Grande synes det er for tidlig å se på lovendringer som kan hindre IS-krigere i å søke familiegjenforening med norske barn.

At Grande er imot å stramme inn på strømmen av migranter er ingen overraskelse. Alle hennes meninger består av en hel liste med ulike landssvik og hvordan hun kan gjøre sitt ytterste for å forsure livene til flest mulig nordmenn. Det som stadig overrasker er det faktum at Frp kan være i samme regjering som Venstre. Jeg får nesten en trang til å klype meg selv i armen.

I går sa justis- og innvandringsminister Jøran Kallmyr (Frp) at regjeringen om nødvendig vil endre reglene for familiegjenforening for å hindre at IS-krigere med norske barn kan komme til Norge.

De bør endres uansett. Denne kjedemigrasjonen er noe av det absolutt verste med vårt idiotiske innvandringssystem. Det renner inn med folk som kommer til å gjøre Norge til et forferdelig land og en stor andel kommer gjennom denne fordømte «familiegjenforeningen». Hvis de vil forenes, kan de da gjøre det i Somalia, Pakistan eller hvor enn ellers de kommer fra!

Utspillet kom etter at statsminister Erna Solberg tirsdag åpnet for å hente hjem barn av IS-krigere.

Jeg merker at blodtrykket stiger når jeg leser setninger som den over. Først når det er snakk om barn av terrorister begynner man å lure på om kanskje det kan være en idé å bremse denne invasjonen. Muligens er det et påskudd Frp har ventet på, men hvorfor skal det være så vanskelig å få gjort noe med kjedemigrasjonen? Hvor lenge har dere egentlig sittet i regjering nå? Skal nordmenn måtte bli en minoritet i eget hjemland før dere i det hele tatt greier å skru av denne drittkrana?

Men regjeringskollega Grande er uenig i Kallmyrs utspill om regelendringer på dette tidspunktet.

– Vi har et godt regelverk i Norge. Jeg synes det er altfor tidlig å trekke slike konklusjoner, sier hun til NRK.

Vi har et helt grusomt regelverk i Norge. At Grande kommer med lovord er bevis nok for at noe må endres og det raskt.

Hun mener at det viktigste nå er å få norske barn ut av leirene.

– Det som er hovedfokuset nå er å få disse uskyldige barna hjem. Så må vi eventuelt se om det kan gjøres lovendringer.

De er da ikke norske! Dette er barn av foreldre som ikke bare har den sedvanlige forakten for Norge som våre landsmenn stadig legger for dagen, de hater oss så mye at de dro til Syria for å kjempe for den islamske stat. Disse barna er akkurat der de hører hjemme. Og der kan de fortsette å være.

Grande sier de eventuelle krigsforbryterne som kommer til Norge må stilles til ansvar.

– Vi er nødt til å sørge for at krigsforbrytere blir straffeforfulgt og sørge for at vi har et regelverk som også kan håndheves i Norge når det gjelder grove brudd på menneskerettighetene.

Ja, fem år i fengsel og deretter står de vel fritt til å gjøre akkurat som de vil igjen. Hva skal man med ytre fiender når vi har folk som Trine Skei Grande i regjering?

En eller annen tosk ved navn Njå kommer så med dette utspillet.

– Det er trist at barna blir en kasteball i dette systemet – her bør norske politikere være tydelige på at dette har med barns ve og vel å gjøre.

Nei, det som er trist er at sånne pingler som deg i det hele tatt får lov til å uttale seg i media. Utsagn som det over burde være umiddelbart diskvalifiserende for noen gang å bli tatt alvorlig i offentligheten igjen. Jeg drømmer meg bort og tenker over hvordan det ville være å bo i et seriøst land.

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide holder fast ved at regjeringens førsteprioritet er å hente ut de foreldreløse barna som sitter i leire i Syria.

– Først og fremst prioriterer vi de foreldreløse, norske barna fordi de er de mest sårbare. Men, skulle det være foreldre som vil sende norske barn til Norge for foreksempel å få hjelsehjelp [sic] så er vi åpne for det, sier hun.

Noen ganger begynner jeg å lure på om NRK skriver slike artikler bevisst for å irritere alle som vil dette landet vel. Det er som om journalistene spør seg selv hvordan de kan skrive slik at det de påstår gjør mest mulig vondt å lese for alle som ikke har tatt til seg globohomo-budskapet. Det samme gjelder flertallet av våre politikere. For en gjeng med kriminelle.

Disse «norske» barna fortjener ikke en eneste skattekrone. La dem leve blant sine egne slik de er ment å gjøre. La meg slippe å bli fortalt at vi skal ta inn terrorister eller deres avkom på grunn av «menneskerettigheter».

Duterte - human rights

2 kommentarer

  1. REEEEE, at se en politiker kalde fremmede djævle som har invaderet hans eget hjemland og ploppet deres uvelkomne yngel ud på norsk jord, eller som har ploppet disse jihadmonsterbabyer ud i Syrien ligefrem, for «norske børn», er en så forræderisk og vederstyggelig gerning at man må tage sig til hovedet. Norske børn fødes af norske kvinder. Vi har IKKE magisk jord i Skandinavien, trods satireartikler om det modsatte, så arabiske og afrikanske snyltere ændrer ikke status ved ophold af kortere eller længere varighed. Præcis som en hund der føder i en hestestald ikke får et føl, men en hvalp, så gælder det samme for de fremmede. Indvandrere bliver af rene naturlove aldrig norske. Honk-honk. Honk-honk.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s