Trump forsvarer sine uttalelser om Charlottesville

Trump, New York, USA - 26 Sep 2018

Trump er på ingen måte perfekt. Faktisk har han i det siste vært en stor skuffelse. Men han fortjener likevel litt honnør når han viser noe sitt gamle jeg. Mediene lagde som kjent et nytt Holocaust over hendelsene i Charlottesville hvor en massivt overvektig kommunist på komisk vis døde av et hjerteinfarkt. Trump sa at det var bra mennesker på begge sider (som ikke stemmer, det var kun gode mennesker blant nasjonalistene, men det kan vi ikke forvente at presidenten sier) og mediene hadde en nedsmelting uten like. At presidenten kunne i det hele tatt antyde at det var noe annet enn ren ondskap blant dem som protesterte mot å fjerne sørstatsmonumenter var noe av det verste han kunne finne på å si.

Nå forsvarer Trump sin uttalelser og viser at han i hvert fall er i stand til å gjøre noe riktig.

Politico:

President Donald Trump on Friday defended his 2017 statement that there were “very fine people” on both sides of the deadly white supremacist protests in Charlottesville, Va., comments that recently came under fire again after former Vice President Joe Biden attacked Trump for them.

De samme mediene som snakker om «ikke alle muslimer» gjør selvfølgelig sitt beste for å stemple alle som var med på marsjen i Charlottesville som «white supremacists» med morderiske hensikter. Og de lurer på hvorfor folk hater dem?

When asked for clarification on his remark about the racially charged clash that left one person dead, Trump stood by his claim made more than 1½ years prior.

Trump vet at man aldri ber om unnskyldning. Tidligere har det kommet frem at han angret på å komme med en mer fordømmende uttalelse etter press fra sine rådgivere. Ikke hør på dem, Donald!

“If you look at what I said you will see that that question was answered perfectly,” Trump told reporters on the White House lawn ahead of a trip to Indianapolis to speak at the National Rifle Association’s annual meeting. “I was talking about people that went because they felt very strongly about the monument to Robert E. Lee, a great general.”

Han har selvfølgelig helt rett. Ting som dette gjør at Trump i det minste er bedre enn alternativene og det inkluderer alle republikanske kandidater i 2016. Problemet ser ut til å være at presidenten er for lite ideologisk. Han må presses og påminnes om å gjøre de tingene han lovte å gjøre fordi Jared Kushner og Ivanka Trump hvisker søte løgner inn i presidentens øre slik at han helt glemmer hvem som plasserte ham i Det Hvite Hus. Boomeren er visst sterk i USAs leder.

The president has received repeated criticism from those arguing he offered moral equivalence between the white supremacists and neo-Nazis who incited the rally and those who protested against them.

At stolte nasjonalister som protesterer mot at deres amerikanske arv ødelegges skal sidestilles med kriminelle marxister sier noe om hvor USA har kommet. I alle andre tidsepoker hadde det vært selvsagt at presidenten hadde fordømt Antifa og skrytt av nasjonalistene. Men selv det å være mer nøytral var for mye for den jødiske pressen. De skrek ut i smerte mens de angrep Trump og alle hans supportere. Som de alltid gjør.

«Whether you like it or not, he was one of the great generals,» Trump said of Lee on Friday.

Mediene vil gjøre alle tidligere helter til rasistiske skurker slik at de kan hviske ut amerikanernes historie. Et folk uten røtter kan ødelegges fullstendig. Trump fortjener skryt for å i det minste motsette seg dette.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s