Jødisk avis: Alle minoriteter ble angrepet i Poway

poway1-jumbo

Dagens Blest har som kjent stor sympati for det jødiske folk og deres lidelser. Vi taler jevnlig jødenes sak og i dag er intet unntak. Etter angrepet mot en synagoge i Poway, San Diego er det nok en gang viktig at ansvarlige stemmer snakker om det utvalgte folk og deres undertrykkelse. Dette føler vi oss kallet til å gjøre. La oss i den sammenheng starte med å se på hva den jødiske avisen Jewish Daily Forward har å si om tragedien.

The Jewish community is once again in mourning. Another white supremacist shot up a Chabad synagogue in Poway, just six months after the most violent attack against Jews on U.S. soil in Pittsburgh.

And yet, despite the fact that the shooting was a horrific act of anti-Semitism, it was not just the Jews who were attacked yesterday. It is not just anti-Semitism that is to blame. And until we understand this, until we can truly grapple with the reality of what happened in Poway and at the Tree of Life synagogue in Pittsburgh, we will continue to be hamstrung by our own limited view.

Because the fact of the matter is, anti-Semitism is just one part of the worldview that resulted in these horrific acts. The other part resulted in the mass murders of African Americans and Muslims and immigrants.

Men la oss ikke nevne tragedien i Sri Lanka. Den passer ikke helt med narrativet de prøver å selge her.

The simple reality is that Jews have been targeted far more than we realize. When Dylann Roof massacred nine worshippers at a black church, he was also targeting Jews. When Brenton Tarrant killed 50 Muslims worshipping in New Zealand, he was also targeting Jews. Indeed, when any white nationalist terrorist kills any person of any background, they are targeting Jews.

Det er jo en veldig beleilig måte å gjøre seg selv til offer uten egentlig å ha blitt angrepet, men hvis Shlomo sier det, er det vel på en eller annen merkelig måte riktig. Ville han virkelig lyve for oss? Ville han prøve å gjøre seg selv til et større offer enn det han egentlig er? Det har jeg vanskelig for å tro. Sånt gjør han da virkelig ikke.

And the Pittsburgh and Poway shooters were attacking every other minority group, too.

Alle andre enn hvite ble angrepet? Ja, men så praktisk. Det må jeg si. Dere har ordnet dette på en veldig god måte for dere selv.

How do we know this? Because the terrorists themselves say as much.

In his manifesto after the shooting, Dylann Roof wrote openly about the need to solve the Jewish “problem,” and how he hoped that the movement he was part of could “destroy the Jewish identity.”

Det er mange som snakker om et såkalt «jødisk problem». Hvorfor er det så mange som hater dem? De fortjener da vel ikke å bli sett på som annerledes bare på grunn av sine lange, krokede neser?

None of this is new. Jews have always been the center of white nationalist conspiracy theories.

«Konspirasjonsteorier» som helst bare jøder skal snakke om. Det er ekstremt slemt hvis andre begynner å snakke om det også. Da er det en «canard» eller «trope» eller kanskje til og med begge deler.

Hollywood-Jews

White nationalism’s motivating myth is not only the supremacy of whites. It’s a paranoid fantasy in which the United States and all white-majority nations are being invaded by inferior non-whites, hence the phrase “white genocide.”

En jevn strøm av innvandrere som aldri stopper. Hvorfor skulle dette være skadelig for dere, goyim? Dere må jo gjøre opp for slaveriet, Holocaust og all koloniseringen. Kulturell berikelse er akkurat det dere trenger og dessuten så er vi alle like. Det er ingen forskjell på Ola Nordmann og et båtlass med analfabeter fra Somalia.

In other words, white nationalism’s motivating myth is that Jews are behind a vast conspiracy to infect white countries with non-white and non-Christian peoples, to the point where great white civilizations fall.

Jewish orgs help refugees IN EUROPE

Jews and multiculturalism
Mange av disse artiklene er fra nettopp The Jewish Daily Forward

Mangfold er ikke vår styrke. Hvorfor skal vi frivillig la våre land oversvømmes av mennesker som ikke er oss og som aldri kan eller skal bli en del av oss? Fordi Shlomo sier det naturligvis. Hans frykt for å være eneste minoritet gjør at han må bruke sin innflytelse til å åpne grensene. Sånn er det bare. Derfor må du gi bort til land til fremmede.

And since Jews often pass as white, they are seen as nefariously hiding among the white race to destroy them from within. It is the Jew, according to white supremacists, who is the key to all problems whites face.

«My Fellow White People» er velkjent, både på Twitter og ellers. Det er helt riktig at jøder glir inn og tilsynelatende er som hvite, men de oppfører seg helt annerledes. De har helt andre politiske meninger enn det hvite flertallet, for eksempel foretrakk de Hillary Clinton fremfor Donald Trump i 2016-valget med klar margin. Dette er helt motsatt av hva hvite amerikanere gjorde.

jews voted for Hillary

Jødisk innflytelse står bak multikulturalisme, anti-hvit «antirasisme», feminisme, LGBT-klovneriet og alt annet moralsk syfilis som har blitt påført den vestlige verden etter andre verdenskrig. Det er morsomt hvordan aviser som The Forward gjentar dette – ganske nøyaktig noen steder – men på en slik måte at det skulle være helt absurd å tro at dette virkelig er det som skjer. Det sies som om det hele er utenkelig, selv om det er akkurat slik ting er. Og ikke bare det, alt sammen er veldokumentert i tillegg.

Guds utvalgte folk er sannelig en fascinerende gjeng. Det skal jeg i hvert fall ikke si noe imot.

PS. Jeg har limt inn tekst fra mange sider, men den første (og hittil eneste) som hver gang inkluderte en link til hjemmesiden var The Jewish Daily Forward.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s