Tybring-Gjedde vil representere bekymrede Frpere

christian-tybring-gjedde

Når vi ser på Danmarks Stram Kurs og sammenligner med hvor utrolig tafatte Fremskrittspartiet har blitt kan man fort bli deprimert på Norges vegne. Frps stadig mildere retorikk, deres tannløshet og deres omfavnelse av de andre partiene kan få enhver Norgesvenn til å miste motet. Men det finnes noen gode (eller i hvert fall halvgode) representanter i partiet. Tybing-Gjedde kom i helgen inn i Frps sentralstyre og sier at han skal være en stemme for de opprørske og bekymrede i Frp. Dette er i det minste et aldri så lite lyspunkt i det mørke partiet har blitt i senere tid.

Resett:

Christian Tybring-Gjedde fra Oslo Frp sikret seg en plass i partiets sentralstyre etter en kampvotering. Han lover å være en frontkjemper for det opprørske Frp.

Tybring-Gjedde (55) var ikke blant de tre som valgkomiteen hadde innstilt til sentralstyret, men fikk sikret seg plassen gjennom et benkeforslag.

Der danket han ut Johan Aas fra Innlandet Frp.

For en overraskelse at det i utgangspunktet ikke var ment at han skulle inn. Jeg er sjokkert over at Siv Jensens Frp består av så mange spyttslikkere og skamløse klatrere. Heldigvis kan likevel noen ganger de riktige folkene komme gjennom. Kanskje kan Frp reddes likevel.

– Jeg vil være en representant for det opprørske og det bekymrede Frp i sentralstyret, sa Tybring-Gjedde, som trakk fram innvandring, og da særlig muslimsk innvandring, som noe han vil kjempe mot.

Hør hør. Vi vil naturligvis ikke ha inn kristne afrikanere eller arabere heller, men muslimsk innvandring er en proxy for ikke-hvit innvandring. Akkurat nå er dette det beste av retorikk man kan forvente fra partier som er (noenlunde) inne i varmen.

– Det skyldes ikke at jeg ikke liker muslimer, men det handler om verdisynet, om kvinnesynet og æreskulturen. Det er en stor bekymring for meg og for mange andre i partiet

Hvorfor måtte du legge til det, Christian? Kan du ikke bare si at innvandringen er skadelig for Norge og nordmenn? Stadig dette med at vi skal beskytte kvinner (som stemmer for å åpne grensene), homofile og alt degenerert og ekkelt som eksisterer i vestlige samfunn. Det vi burde forsvare er norske familier og hele det norske folk. Det er alt vi trenger å bry oss om. Det er for meg og mange andre det eneste som virkelig teller. Vi skal bevare vår nasjon og vårt folk. At muslimene ikke liker liberale verdier er meg revnende likegyldig. Vi ser jo hva disse liberale verdiene har ført til i utgangspunktet.

En stor del av problemet er at disse politikerne har det altfor godt. De blir mer opptatt av å beholde kremjobbene sine enn av å tjene det norske folk slik de er satt til å gjøre. Vel, nå sa jeg nesten feil. Det kunne tolkes som om jeg mente at alle norske politikere er satt til å tjene Norges interesser, men at de bare lar være. Faktum er at noen av dem er stemt inn spesifikt for å fremme anti-norske interesser. Noen av dem er stemt inn av fremmede som aldri burde ha kommet seg inn i landet. I tillegg har vi selvfølgelig forrædere og hjernevaskede i egne rekker som i et sunt samfunn aldri hadde fått lov til å stemme.

Forhåpentligvis kan det skje noe med Fremskrittspartiet slik at det kan være et reelt alternativ i fremtiden. Hvis ikke er Selvstendighetspartiet det vi må sette vår lit til.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s