Svensk parti vil ta imot enda flere flyktninger

joker

Dette er kanskje ikke det helt nye innen nyheter, men når klovneverden fortsetter i samme retning, kan man ikke annet enn å kommentere på det tiltagende vanviddet.

Mens Danmark går i retning av en strengere innvandringspolitikk, vil det vel ikke overraske noen at det blant svenskene fortsatt finnes dem som vil ha inn enda flere asylsøkere. Det er som en konkurranse om å svikte det svenske folk mest og å ta inn flest mulig av disse «vamle perkerne» som Claus Boatsinker ville ha kalt dem (jeg misunner danskene noen av deres fargerike kraftuttrykk).

Fria Tider:

Vänsterpartiet vill ta emot fler flyktingar, förklarar toppkandidaten till EU-valet, Malin Björk, i TV4 Nyhetsmorgon. Dessutom vill hon «rädda» planeten från koldioxid.

Hvis jeg har forstått riktig er Vänsterpartiet Sveriges svar på Sosialistisk Venstreparti og når man tar svenske standarder i betraktning er det lett å forstå hvorfor de foreslår en enda mer sinnssvak innvandringspolitikk. Det er ikke nok at svensker blir en minoritet i eget land, det skal helst skje før 2020.

Och det är något som Europa tveklöst klarar av, menar partiets EU-parlamentsledamot Malin Björk.

– Vi kan inte bestämma när det uppstår krig och konflikt. Vi har skrivit på internationella konventioner.

Derfor må vi gi bort våre land til fremmede som allerede har egne land. Land de aldri i verden hadde delt med oss på samme måte. Ikke at deres land er verdt å dele, men de ville likevel aldri tillatt det.

Det är klart att världens rikaste kontinent klarar det. Merkel hade rätt. Det är rasister som ätit sig in och försökt ändra bilden av vad Europa klarar av. Jag har mycket större förtroende än så, både för Europa och Sverige, säger hon i TV4.

Rikdom har gjort oss svake. De harde tidene som har begynt og som kommer til å fortsette vil forhåpentligvis herde oss slik at vi ikke lar dette skje igjen. Kanskje kan vi da hindre at folk som Malin Björk har noen som helst innflytelse på noe som helst.

Malin BJÖRK

Gud frelse oss fra kvinner som ser ut som Malin Björk. I tidligere tider hadde de vært holdt mest mulig unna dagslys for ikke å skremme barn og andre med sarte sjeler. Det er en forbrytelse mot menneskeheten at slike mennesker skal få være med å sette dagsorden. Det strider imot naturlovene å la de mest frastøtende blant oss få lede vei.

Enligt Malin Björk ska EU inte anpassa sin politik efter personer som Ungerns premiärminister Viktor Orbán. Tvärtom är det «flyktingsolidaritet» som ska gälla, menar hon.

Vänsterpartisten förklarar också att hon vill se ett socialistiskt Europa, där handel och företags vinster underställs klimatpolitik, så kallade mänskliga rättigheter och «kvinnors rättigheter».

Noen ganger er det vanskelig å skille parodi fra virkelighet. Det er lett å tenke at selv ikke svenske feminister kan være så ute av kontakt med hva som skjer i verden, men her gjelder det virkelig å ikke overvurdere vår fiendes evne til rasjonalitet. Eller å undervurdere deres evne til å leve i fornektelse. Den kjenner – i likhet med deres evne til forræderi – ingen grenser.

Enligt Björk har vi 10-12 år på oss att «rädda klimatet». Det, och kampen mot de högerextrema, är Europas viktigaste uppdrag, säger hon.

Klimahysteri og kampen mot «høyreekstreme». Det er i økende grad det som er plattformen til den ekstreme venstresiden. Noe sier meg at dette ikke er hva vanlige folk kommer til å bekymre seg mest for i tiden som kommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s