CNN sparker 300 journalister

CNN-Jews

Hver dag hvor løgnerpressen svekkes er en god dag for alle som bryr seg om sine hjemland i Europa. Deres rolle i å spre feilinformasjon til vår befolkning kan ikke overdrives. Uten deres konstante angrep mot alt som er godt og riktig hadde vi aldri befunnet oss i den situasjon vi er i akkurat nå.

I den forbindelse kan vi alle feire at CNN sparker 300 profesjonelle løgnere. La oss håpe dette fortsetter. Måtte det ikke stoppe før CNN kun representerer et ubehagelig minne fra langt tilbake i fortiden.

PJMedia:

CNN is planning to cut up to 300 jobs, «many being older employees with years at the network,» according to a report on Monday.

Ikke engang de som har vært med lengst på å spre propaganda til godtroende goyim er trygge i sine stillinger. HAHAHA!

According to FTVLive, a website that monitors the television industry, «Word is that just under 200 people will be pink slipped and just over 100 will be offered a buyout.» Staffers are reportedly calling the cuts a «massive brain drain» because so many veteran employees are being given pink slips.

Grusomt. Hvor skal dette ende? Kan mediene begynne å rapportere fakta istedenfor å konstant prøve å hjernevaske sine seere? Haha, den var god. Jeg fikk nesten meg selv til å le der et øyeblikk.

The website obtained an email that Tony Maddox, the executive vice president and managing director of CNN International, shared with staff announcing his departure. «After 21 years I am leaving CNN,» Maddox wrote on Monday. «It has been the honor of my life to work for, and then lead CNN International. What a privilege to make a living doing such important work with truly outstanding people.»

trump-cnn-

Trump er som tidligere nevnt på mange måter en skuffelse, men hans krig mot pressen har vært helt fantastisk. Faktisk er dette noe av det viktigste som skiller ham fra en president Jeb Bush eller Mitt Romney. Hans hat for mediene matcher mitt eget.

The reported cuts come just as CNN is moving many of its New York operations and studios from the Time Warner Center to Hudson Yards.

Aidan McLaughlin, an editor for Mediaite, tweeted that, according to a CNN source, the cable network is not making layoffs, but «more than 100 staffers took part in a voluntary buyout program»

Vel, ingen tror på dem uansett så de kan si akkurat hva de vil. Å spre løgner kan ha en slik effekt på et selskaps troverdighet.

The cuts come on the heels of devastating April ratings for CNN, with the lowest number of total viewers in five years. The network’s prime-time lineup plummeted 26 percent in April compared to the same month last year. CNN’s total audience in prime time was a pathetic 767,000. Compare that to Fox News, with 2.395 million viewers and third-place MSNBC with 1.660 million. CNN’s Cuomo Primetime was one of the hardest hit, with a mere 971,000 viewers in April — the worst month in the show’s history. Sean Hannity, Cuomo’s Fox counterpart in the 9 p.m. slot, dominated the ratings with a total audience of 3.086 million. Fox’s Tucker Carlson Tonight came in second, with 2.834 million viewers and MSNBC’s The Rachel Maddow Show was third with 2.630 million viewers.

Dette har med stor sannsynlighet noe med dekningen av Mueller-etterforskningen å gjøre. De har hauset opp Mueller og hans rapport i to år og da den endelig kom var den et eneste stort antiklimaks for alle som ventet på at Blompf endelig skulle avsettes. Kattedamene gråt sine bitre tårer da det viste seg at Bob Mueller ikke kom til å levere varene. lol

Som PJMedia sier videre:

CNN’s reputation, already in the toilet before the 2016 election, took a major hit when the Mueller report found that Trump neither colluded with the Russians nor obstructed the investigation. Undeterred by the facts («this is an apple» notwithstanding), CNN decided to continue parading Russia conspiracy theorists through the living rooms of prime-time viewers night after night. A nation exhausted by what has turned out to be a Democrat-orchestrated witch hunt appears to have little patience or energy left for the ongoing theatrics and anti-Trump histrionics at CNN.

Det er synd at Russland-etterforskningen likevel har greit å sette så store kjepper i hjulene for Trump, men mye av skylden må legges på ham selv. Nå som etterforskningen er over har han mulighet til å gjøre de riktige tingene, det ser bare ut som han ikke greier eller i hvert fall lar seg lede av Jared Kushner til å gjøre det motsatte av hva han har lovet. Uansett trøster jeg meg med at troverdigheten til den amerikanske pressen svekkes for hver eneste dag som går.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s