Paludan snakker om befolkningsutskiftning i debatt

rasmus-paludan-i-frederikssund

En ting er å snakke om at vi skal begrense innvandringen til Norge og Europa. Kanskje til og med noen snakker om at den skal stanses helt (ikke Frp riktignok, selv om mange av deres velgere ønsker nettopp det). Men den eneste reelle løsning er at de som har kommet sendes tilbake. Alle sammen. Hver eneste en. Om det skulle finnes unntak, så skal de være nettopp det. Og de skulle være i kun de mest spesielle tilfeller. Dette kan skje over lengre tid akkurat som innvandringen i seg selv har skjedd over flere tiår. Vi trenger ikke at alle kastes ut over natten (selv om det hadde vært fint), det vi trenger er at det blir et betydelig antall færre av dem i våre land hvert eneste år istedenfor at det stadig blir flere, akkurat som det skjer nå. Og da er det nødvendig at noen snakker om denne løsningen.

I Danmark har de faktisk en mann som i offentligheten tør å snakke om nettopp dette.

Dette er et stort steg i riktig retning. Bare det at noen snakker om befolkningsutskifting og repatriering slik at det kan bli en del av det politiske ordskiftet er enormt. Når slike ideer får lov til å ta feste i folks bevissthet begynner man å komme dit hen hvor de vil stemme på partier som fremmer den politikken som er nødvendig for at vi skal kunne ta tilbake våre land. Dette er fremtiden. Danmark er så vidt jeg vet det første av vestlige land som har en politiker (sannsynligvis på vei inn i Folketinget) som snakker om disse ekstremt viktige sakene. Forhåpentligvis kan dette inspirere andre i tiden som kommer. Vi håper Stram Kurs gjør det godt i det kommende valget, men bare det at Paludan står i en debatt på dansk TV og snakker om dette er i seg selv en stor seier.

Paludan kan redde Danmark fra å bli oversvømt av vamle perkere.

V for seier!

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s