Prinsesse Märtha Louise brenner kull!

Head in Hands

Det er dager hvor man kan kjenne hjertet svulme av stolthet over å være norsk. Riktignok er disse dagene relativt sjeldne siden vi lever i en ganske så mørk tidsalder, men det hender i hvert fall. De siste par dagene er det motsatte. I går spesielt var en mørk – noen ville si fullstendig svart – dag for vårt vakre fedreland.

Prinsesse Märtha Louise avslørte i et Instagram-innlegg at hun har «funnet sin tvillingsjel» og den hun har funnet ser ut som en krysning mellom artisten Seal og en eller annen buddhistisk selvhjelpsguru som kommer til å svindle deg grovt.

Märtha kullbrenner

Märtha har alltid virket litt rar stakkars. Engleskolen, ekteskapet med kronidioten Ari Behn som deretter var utro mot henne. Mye tyder på at hun har en del problemer og at Kong Harald ikke har oppdratt sin datter skikkelig. Jeg liker ikke å si det, men vår konge virker som en skikkelig pyse og kanskje har han vært for snill mot datteren. Hun ser ut til å aldri ha funnet sin plass, noe som er vanlig i en verden av nihilisme og europeisk selvhat. I sin søken etter mening og/eller for å gjøre opprør mot en svak farsfigur har hun omsider endt opp i det ultimate innen å nedverdige seg selv. Å bli sammen med en afrikaner er å vise langfingeren ikke bare til sin far, men til tusenvis av år med evolusjon. Det er en fornærmelse mot hele det norske folk. Vi kan håpe på at dette ikke resulterer i avkom, for da kan jeg ikke lenger le av britene og deres sirkus av en kongefamilie, men dette er uansett en helsvart dag for kongeriket Norge.

He has made me realize that unconditional love actually exists here on this planet. He embraces all of me without question or fear. He makes me laugh more than anyone, has the most profound wisdom to share and all the bits in between from the diversity of his being. I feel so happy and blessed that he is my boyfriend. Thank you my love, for including me so generously into your family. I love you from this eternity to the next. 

Som tatt rett ut fra verdens dårligste kjærlighetsroman. Dette er jo bare pinlig. Harald – som den patetiske tosken han er – kommer naturligvis til å være 100% støttende overfor sin datters kullbrenning. Vi kan ikke forvente noe som helst irettesettende oppførsel, ikke engang bak kulissene kommer han til å foreta seg noe er jeg redd.

Märtha er tilsynelatende klar over at ikke alle kommer til å støtte hennes valg og kommer med det vanlige sludderet om at ingen har rett til å dømme henne. For en klisjé.

And to those of you who feel the need to criticize: Hold your horses. It is not up to you to choose for me or to judge me. I don’t choose my man to satisfy any of you or the norms or boxes you have chosen in your mind for me to be in. I don’t thrive there, nor do I exist in your illusion about me. I choose from love. And that’s it. Shaman Durek is merely a man I love spending my time with and who fulfills me. So thank you for respecting my actions and my choice of partner. All I know at this moment is that we love each other and I am super happy. Have a wonderful, loving Sunday and Mother’s Day(for the USA).

Dine forfedre snur seg i graven, Märtha. Men å forvente at en kvinne forstår konsekvensene av sine egne handlinger eller at hun tar innover seg at virkeligheten ikke er en forferdelig Hollywood-film om kjærlighet i gettoen er naturligvis å be om altfor mye. Märtha har blitt opplært til å tro at dette er noe av det mest tolerante hun kan gjøre og hun er verken smart nok eller oppdratt godt nok til å stå imot den giftige innflytelsen fra medier og andre institusjoner. Men hun kan ikke fraskrives all skyld. Hun er også selv ansvarlig for sine valg og bør derfor oppleve skammen som følger med å svikte sitt folk og fedreland på denne måten.

Märtha Louise er en skam for Norge.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s