Batwoman ser ut som tidenes verste serie

batwoman_and_ruby_rose-split-getty-h_2018

Vi fortsetter med å snakke om kvinnespørsmålet da det feministisk propaganda presses på oss i stadig mer absurde sammenhenger. Det er ikke nytt at man lager filmer og serier som er helt urealistiske med tanke på kvinners evner, men traileren til Batwoman tar dette til et helt nytt nivå. Ikke bare det. Mengden cringe er av en annen verden og det er vanskelig å i det hele tatt forestille seg hvor dårlig denne serien kommer til å være når den slippes på de stakkarene som fortsatt ser på TV.

En eller annen kjip lesbe skal liksom erstatte Christian Bale? Som om ikke Ben Affleck var en stor nok fornærmelse. Riktignok er dette bare en TV-serie. Ser til og med Shlomo et problem med å lage en så frastøtende film? Jeg har mine tvil. Det kommer sikkert snart. Dette er bare en testballong eller kanskje man heller bør si en gradvis tilvenning til at ekle, androgyne kvinner liksom skal være akseptabelt å ha på TV-skjermen. Det er ikke så nøye om folk liker det. Hvis underholdningsmediene hadde brydd seg om hva publikum synes, hadde de avlyst dette prosjektet umiddelbart etter å ha sett reaksjonene på traileren.

Batwoman trailer reaksjon

Men for Hollywood er agendaen enda viktigere enn profitt. Søppel som remaken av Ghostbusters og lignende filmer viser at de gjerne går på et tap så lenge de kan tvangsfore oss med propaganda. Dette gjelder også når de lager oppfølgere til kjente og kjære filmer som Star Wars.

Noe sier meg at serien om Batwoman blir enda verre. Den har alle ingrediensene til et perfekt takras.

Jeg håper memene og YouTube-anmeldelsene strømmer på (hvis de ikke blir sensurert). Hollywoods (((propaganda))) gir – om ikke annet – en mulighet til å dekonstruere elitens narrativ. Jo hardere de presser, jo mindre vil normale mennesker synes at dette søppelet er god underholdning.

Si nei takk til lesbiske superhelter!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s