Gjett hvem som står bak sensur av videoer på YouTube

echo-symbol

Det har nylig vært en utrenskning av «hatefulle» meninger på YouTube. Hatefullt i denne sammenhengen er alt som er kan oppfattes som kritikk av multikulturalisme, ubegrenset innvandring til Europa, homofili som presses på barn, feminisme og definitivt av jødisk innflytelse, i den grad dette fortsatt var oppe. De har gått så langt at til og med kanaler med fokus på historie har blitt fjernet hvis de har hatt klipp fra taler av Adolf Hitler eller andre ledere i det Tredje Riket.

Youtube - History WWII deleted

Mange kanaler ble fjernet og de som ikke ble det fikk fratatt muligheten til å tjene penger på sine videoer, for eksempel The Golden One og James Allsup som aldri har brutt noen av YouTubes regler.

Såkalt «woke capitalism», det at store internettselskaper og andre går sammen med venstreekstreme organisasjoner for å hindre nasjonalister i å ytre seg, er i ferd med å stenge ned alt av meninger som utfordrer det anti-hvite narrativet.

Leseren lurer kanskje på hvem det er som står bak denne sensuren av politisk ukorrekte meninger? Vel, du skal slippe å leve i spenning særlig mye lenger.

ADL - steng ned YouTube

Shlomo er selvfølgelig mer enn noen andre innstilt på å stenge ned kritikk av systemet da dette i ytterste konsekvens innebærer kritikk av jødisk innflytelse. Som ADL selv har sagt, å angripe de 1% rikeste og mektigste er å angripe store deler av den jødiske befolkningen i USA.

ADL - attacking the 1 %

Internett ga folk en mulighet til å uttrykke seg og nå et stort publikum uten å gå gjennom portvokterne i de vanlige mediene. Disse mediene er som kjent dominert av jøder og i forbindelse med valget i 2016 og ettertiden har mediene og resten av eliten bestemt seg for å gjøre alt de kan for å hindre at noe lignende kan skje igjen. Både det at Trump vant og at så mange mennesker ble utsatt for informasjon som er høyst uheldig for denne lille, internasjonale klikken, har gjort dem svært redde. I sin panikk vil de nå bare fjerne alt som kan være en trussel for dem. Det gjøres gradvis, delvis for at det skal se ut som at de følger sine egne regler og delvis fordi selskaper som YouTube må være klar over at dette ikke er bra for business i lengden.

Her er en uttalelse fra Jonathan Greenblatt hvor han gjentar sitt krav om at sensuren må fortsette.

Jonathan Greenblatt, chief executive of the Anti-Defamation League, which researches anti-Semitism, said it had provided input to YouTube on the policy change.

“While this is an important step forward, this move alone is insufficient and must be followed by many more changes from YouTube and other tech companies to adequately counter the scourge of online hate and extremism,” he said in a statement.

Presset fra aktivistorganisasjoner og mediene kommer altså til å fortsette slik at dette bare blir verre. Til slutt kommer den mildeste form for nasjonalisme til å være uakseptabelt på slike plattformer.

Men er det virkelig så lurt å sensurere så store deler av befolkningen i USA og Europa? Kan ikke det bare føre til at situasjonen eskalerer ytterligere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s