Vietnam tolererer ikke tøyter

vietnam tøyte

Øst-asiater er kjent for å være flinke til å kopiere europeiske oppfinnelser og masseprodusere billig dritt som folk i Vesten kan bruke og kaste. Kvalitet er fremmedord for disse folkegruppene med det er også heldigvis såkalt «respekt for kvinner». Som lesere av Dagens Blest er klar over innebærer dette i praksis at kvinner skal få gjøre akkurat hva de vil uten noen form for konsekvenser. Samme hvor frastøtende deres oppførsel er kan det rettferdiggjøres med «en kvinnes rett til å velge» og alle som kritiserer oppførselen er naturligvis en gjeng med sinte kvinnehatere.

I Vietnam lar de ikke tøyter få gjøre akkurat som de vil. Her får det faktisk konsekvenser hvis en vietnamesisk kvinne oppfører seg som en billig prostituert.

Page Six:

They’re seeing red in Vietnam over a daring model’s sparse sparkles.

Fashion designer Ngoc Trinh, 29, who showed up to Cannes last month in a glittering dress that barely concealed her intimate areas, is facing a fine in her home country after the eye-popping outfit caused outrage.

Med våre ville Weimar-tilstander kan vi bare drømme om en tid hvor kvinner hadde et minimum av anstendighet. Men ikke hele verden har kastet slike prinsipper ut av vinduet. Enkelte folkeslag har fortsatt respekt for seg selv og forventer at deres kvinner oppfører seg, særlig når de representerer landet på den internasjonale arena.

The form-fitting dress consisted of sheer material in a halter top that left Trinh’s nipples exposed. A shimmering string wove through the material, and a beaded skirt with a double thigh split left her rear end mostly uncovered.

The dress, which Trinh paired with spiky black heels, was “improper, offensive and has caused public outrage,” fumed Nguyen Ngoc Thien, Vietnam’s minister of culture, sports and tourism, according to a report.

FRANCE-CANNES-FILM-FESTIVAL

Han har helt rett. I den sammenheng må en bot sies å være ganske mild straff. Det finnes vel noe litt mer dere kan gjøre her, Vietnam? Vi har kanskje ikke så mye vi skulle ha sagt med tanke på hva kvinner slipper unna med her, men jeg syns da likevel at våre østlige venner kunne tatt i bruk litt sterkere virkemidler.

The country has imposed penalties on folks who fail to cover up in public, but Trinh’s showing of so much skin has prompted calls from seething officials to change laws.

Til at man kan ta i bruk offentlig pisking, kanskje? Ikke at jeg skal fortelle Vietnam hvordan de patruljerer sine tøyter, men jeg har da mine ideer hvis de skulle ønske å høre dem. Et samarbeid som strekker seg fra den ene enden av jordkloden til den andre er noe man må få til for å sette på plass disse ekle skjøgene. Her kan jeg sette til side andre forskjeller for å finne ut hvordan man best løser dette enorme problemet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s