Rettsak mot politiker som misbrukte asylsøkere

Svein Ludvigsen rettssak

Vi har tidligere skrevet om den perverse Høyre-politikeren som seksuelt antastet asylsøkere. En ganske så morsom historie. Oppførselen er som nevnt frastøtende, men samtidig er det noe underholdende ved å se den ene «undertrykkede» gruppen (homofile) utnytte disse «stakkars menneskene» fra den Afrika og Midtøsten. I klovneverden kan man ikke annet enn le av det når disse gruppene spiser hverandre.

NRK:

– Det var min første dag som vasker på fylkeshuset. Jeg vasket kontoret hans, da han kom inn. Han spurte hva jeg het, og sa at jeg hadde vasket veldig bra, forteller den 34 år gamle mannen.

Allerede her burde jo denne fyren ant at noe ikke var som det skulle. Han kunne satt seg på neste fly hjem, men så fikk han sin belønning for å bli værende i Norge. Hahaha. Om det bare var slik hver gang en flyktning forvillet seg inn i landet vårt.

– Han spurte om jeg hadde oppholdstillatelse. Jeg svarte at jeg ikke hadde det. Han sa at han skulle hjelpe meg med det, forteller han videre.

Sånn går det når du stoler på en Høyre-politiker.

34-åringen forklarer at Ludvigsen fortsatte å fortelle at han kunne hjelpe den unge mannen med oppholdstillatelse. Ludvigsen skal også ha lovet å hjelpe 34-åringen med å finne jobb, og med å få egen bolig.

Så skal Ludvigsen ha stoppet bilen.

Oi så dramatisk. Her begynte ting tydeligvis å skje.

Det var her, i en parkert bil langs Stakkevollvegen i Tromsø, at det første overgrepet skal ha skjedd. Etter det skal overgrepene ha fortsatt gjennom sommeren 2014. På en ny biltur og på et hotell i byen.

Dette er en av de sakene hvor det ikke går an å ha sympati for noen av de involverte. De fortjener alt som har skjedd med dem. Det er en perfekt sak i den forstand at det går utover flere grupper man med god grunn kan mislike. Det eneste potensielt negative er at ofrene er asylsøkere og at andre som ikke er nasjonalister kan synes synd på dem. Men det gjør mediene sitt beste for å oppnå uansett, så det gjør liten forskjell med dette ene tilfellet hvor noen av dem faktisk ble utnyttet (riktignok på en hysterisk morsom måte).

– Hvorfor ble du med på disse turene, spurte aktor Tor Børge Nordmo.

– Hver gang han ringte håpet jeg jo at han skulle ha nyheter om oppholdstillatelsen min. Da vi var ute og kjørte sa han hele tiden at han skulle hjelpe meg, at alt skulle ordne seg, forteller 34-åringen.

Ved et av møtene, forteller 34-åringen at Ludvigsen skulle videre til en partisamling for Høyre i Tromsø.

– Han spurte om jeg ville være med og hilse på Erna Solberg, forteller asylsøkeren.

lol reaction

Dette blir jo bare bedre og bedre. Jeg ser for meg Ludvigsen komme drassende med en somalier eller lignende og introdusere ham for Erna Solberg. Det er både tragisk og komisk, men jeg syns faktisk det er ganske lett å le av det. Uten en humoristisk sans blir forfallet uutholdelig.

En annen asylsøker opplevde også Ludvigsens «tilnærmelser».

Den daværende fylkesmannen skal ha lovet asylsøkeren hjelp med å skaffe oppholdstillatelse, og med å få resten av familien til den unge mannen til Norge.

Ludvigsen skal også ha hjulpet den unge mannen med bostedskommune, med jobb, og gitt han økonomisk hjelp til å ta førerkort.

De påståtte overgrepene skal ha startet da Ludvigsen inviterte den unge mannen med seg på hytta, sommeren 2011.

Dette skal ha skjedd flere ganger. Men overgrepene skal ikke bare ha funnet sted der.

– Han inviterte meg flere ganger til fylkeshuset for å trene. Men jeg har aldri rørt de treningsapparatene der. Det var rett i dusjen hver gang, fortalte 25-åringen i retten.

Noen burde lage en komedie om denne saken.

– Jeg har aldri sett på en mann som var naken. Jeg har aldri hatt lyst til å gjøre noe med en mann. I tillegg er det en dødssynd i min religion. Etter hver gang vi møttes, sa jeg at jeg aldri skal møte han igjen. Men han sa at han kunne sørge for at jeg ikke fikk bo i Norge hvis jeg fortalte noen om det. Så jeg turte ikke gjøre noe annet, forklarte den unge asylsøkeren.

Overlat det til Høyre-politikere å få muslimer til å begå dødssynder, selv de mest frastøtende og forbudte formene. Man kan bli imponert av mindre. En rettferdig straff ville være at asylsøkerne (for forbrytelsen i å prøve å lure seg til opphold) får bli værende hvis de aksepterer å bo i et avsperret område sammen med Svein Ludvigsen.

Selvfølgelig er homofil oppførsel noe som ikke burde normaliseres, men når det en gang har skjedd er det gøy å se at det for en gangs skyld har gått utover noen som fortjente det, særlig når asylsøkeren så åpenbart ikke ønsket en slik varm velkomst.

Kanskje dere aldri skulle forlatt deres hjemland, asylsøkere?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s