Andrew Anglin dømmes til å betale 4,1 millioner dollar til muslimsk «komiker»

obeidallah2
For en passende bakgrunn

Alle som har lest Andrew Anglins The Daily Stormer vet at fyren er glad i å overdrive. Han er en spøkefugl som liker å dra spøken langt og det setter i hvert fall vi her i Dagens Blest pris på.

Men den muslimske såkalte komikeren Dean Obeidallah hadde tydeligvis mistet all humoristisk sans og gikk til sak mot Anglin for en åpenbar spøkartikkel hvor muslimen holdes ansvarlig for terrorangrepene som skjedde på en Ariana Grande-konsert i Manchester. Ytringsfrihet er fremmedord for Abdullaiah og hans likesinnede og det å bli gjort narr av på internett var rett og slett for mye for den stakkars araberen.

Gizmodo:

Comedian and radio host Dean Obeidallah first sued Daily Stormer publisher Andrew Anglin for libel nearly two years ago in a case that has dragged on largely due to Anglin’s intentional absence from the trial and the country. Finally, in Ohio’s Southern District Court today, a judge ruled the neo-Nazi publisher owes Obeidallah the full award of $4.1 million.

Rundt 30 millioner kroner for å fornærme noen som ikke engang burde være i USA. Det er virkelig flotte tider vi lever i. Jeg er ingen juridisk ekspert, men personlig har jeg vanskelig for å tro at dette kan holde vann i USA. Det finnes enkelte dommere som bare gjør som de vil, men lenger oppe pleier det å være noen som hindrer de groveste og mest urettferdige avgjørelsene å tre i kraft. USAs rettssystem er korrupt, men helt tomt for ærlige menn er det heldigvis ikke. Forhåpentligvis vil dommen forkastes når den kommer høyere opp i systemet.

The source of the suit is a Daily Stormer article from June of 2017 claiming Obeidallah to be an “ISIS terrorist” who was the “mastermind” behind the Manchester Arena bombing that killed 23 people. Whether the sort of people that regularly read neo-Nazi fabulist trash believed Obeidallah responsible or just wanted a new target to harass, Anglin gleefully provided the appropriate ammunition, and the radio host claims to have received a considerable volume of hateful messages and death threats. 

Alle som leste den artikkelen – inkludert Abdullaiah – skjønte at det var ment som en spøk. De som «trakasserte» denne stakkars ytringsterroristen gjorde det fordi de ikke liker ham. Ingen av dem trodde at han faktisk sto bak terrorangrepet. Og nå har muslimen gitt dette publikumet enda mindre grunn til å sette pris på sånn som ham.

“American Muslims should be able to take part in public life without being threatened or attacked,” Mr. Obeidallah said in a press release provided by Muslim Advocates. “This ruling sends a clear message that Muslim voices will not be silenced by threats and hate.”

Muslimer burde ikke være i USA i det hele tatt. Her er hva som pleide å skje når en muslim forvillet seg til landet i mer fornuftige tider.

muslims-us-1897-deported.jpg

Saken sender et klart signal om at USA er fullt av useriøse dommere og at ytringsfrihet kun eksisterer på papiret. Når venstresiden snakker om «hat» mener de bare hvem som helst som er uenige med dem. Deres eget hat er det mindre nøye med.

Venstresidens hat

We’ve reached out to Anglin for comment but do not expect or especially want a reply, because truthfully the guy can fuck right off.

Den amerikanske pressen, mine damer og herrer.

In a quote given to the Daily Beast, where Obeidallah has been a contributor, he said he has no intention of keeping the Daily Stormer’s money but instead intends “to give it to organizations that fight hate and bigotry, the very groups Nazis despise.”

Selvfølgelig vil han gjøre det hvis han får muligheten. Obeidallah er i hvert fall en ekspert på å få folk til å hate ham enda mer. Det er akkurat som om disse menneskene bevisst presser oss for å få en reaksjon. Kanskje vil de også etter hvert få en.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s