Transer er tydeligvis det beste venstresiden kan komme opp med

contrapoints
Dette er en kvinne, goyim

Venstresiden har fått skikkelig juling på internett. De er ikke vant til en debatt hvor alle fakta har hatt mulighet til å komme frem da mediene alltid sensurerer de som er mest ubeleilige for deres narrativ. Så på YouTube og andre steder har venstresiden gått på nederlag på nederlag i debatt med nasjonalister og folk som faktisk tør å tale Shlomo midt imot (altså ikke den typiske formen for konservative).

Men nå har de satt sin lit til en ny helt. En mann i kjole og parykk som kaller seg selv Natalie Wynn og har kanalen ContraPoints på YouTube, er tydeligvis den som kommer til å alt-right-rasistene en gang for alle. I hvert fall hvis man tror på den amerikanske løgnepressen.

LA Times:

Recording in a row-house studio on a working-class street, Natalie Wynn, a trans woman with defiant opinions and platinum wigs, has emerged as a popular YouTube provocateur, taking on right-wing extremists, radical feminists, climate-change deniers and notions of identity in our seething, selfie-obsessed, meme-driven age.

Jeg har sett noen av videoene til ContraPoints og det er intet nytt der. Han spyr ut de samme gamle poengene, eneste reelle forskjell er at fyren er kvinne og prøver å få verden til å ta del i hans villfarelse.

Wynn is known by her internet alias, ContraPoints. A public intellectual with a flair for costumes and camp, Wynn, who in videos has dressed as a eunuch and a crypto-fascist, is a progressive liberal who can flay her enemies even as she seeks to understand their beliefs.

Ingen av delene er sant. Han er ikke ute etter å forstå noe som helst, det eneste han ønsker er å demonisere motstanden.

Og han «debunker» absolutt ingenting, men det er heller ikke å forvente. Fakta og logikk er irrelevant for den moderne venstresiden, det eneste de har er å henlede oppmerksomheten bort fra menneskets natur og håpe at ingen legger merke til bedraget.

Har leseren forresten hørt om noe som kalles dilation? Dette må «Natalie» gjøre med jevne mellomrom for å fortsette å «være kvinne». Jeg synes han/hun (xir?) derfor er en utmerket representant for den moderne venstresiden. Det rare er at venstresiden ser ut til å være enig med meg.

Videre sier artikkelen:

“What’s happening online is like a canary in a coal mine telling you something’s happening before it happens on a bigger stage,” Wynn says. “But the deeper conversation is: What does America look like? Who has power in this country and who doesn’t? What will this country look like in 2050? How much power will women have? How much room will we have for LGBT sexual minorities? These are the big questions underlying what politics is about now.”

Det eneste som er sikkert er at USA kommer til å enten ha gått i oppløsning eller være like ved å gjøre det når vi etter hvert kommer til 2050. Det er rart at Contrapoints stiller spørsmål om hvem som kommer til å ha makt når det dreier seg mer om hvor vidt den amerikanske republikken i det hele tatt fortsatt eksisterer. Polariseringen øker stadig og når en side ikke engang er villig til å la motparten ytre seg, er det umulig at dette kan ende med at noen «kommer sammen» og blir enige. Ikke at det lå i kortene uansett. Mangfold vil føre til konflikt, det er bare unngåelig.

“Natalie speaks their language,” Ellis says. “That’s something a lot of leftists can’t do. They can’t reach these borderline edgelord communities because they don’t speak the language of memes or why these people tend to fall down reactionary alt-right rabbit holes. [She] has found a way to get them to reconsider their positions and in this increasingly polarized discourse is becoming like the unicorn of skills. It’s extremely rare.”

Det er bare komisk å lese dette. Ingen som har satt seg inn i faktaene vil bli overbevist av en transe som lager denne typen pinlig propaganda. Men la ham for all del prøve. I motsetning til våre motstandere frykter ikke jeg mine fienders argumenter (eller mangel på slike).

ContraPoints representerer likevel noen, blant annet den delen av våre egne som ikke kan nås. Vi må bare akseptere at en stor andel av hvite mennesker ikke kan overbevises. Sammen med den fargerike koalisjonen på venstresiden kommer de til å kjøre på videre i ren panikk selv når de ser effekten det har på normale mennesker. Og det at våre motstandere fortsetter å trykke på gassen i samme retning gjør det bare enda sikrere at sluttresultatet blir en krig. Er det i det hele tatt mulig å unngå på dette tidspunktet? Jeg tror ikke det. Selv om Trump hadde gjort alt han kunne, ville det vært vanskelig å redde USA fra oppløsning. Ting hadde gått for langt allerede. Nå tegnes kamplinjene og stadig flere hvite amerikanere våkner opp og innser at de ikke trenger å bedrive selvpisking resten av livet. De har ingenting å skamme seg over. De ser også at den rabiate venstresiden kommer aldri å se det fra deres perspektiv. Et kompromiss er ikke mulig. Så da er det bare for amerikanere og europeere å vekke så mange av våre landsmenn som mulig før ting virkelig braker løs.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s