Pride: «Drag Queen» avslørt som pedofil overgriper

drag-queen-678x381

Juni er pride-måned og det er ille nok at man stadig må se det fordømte regnbueflagget overalt. Men homofile begrenser seg ikke til det. De må få presse sin ekle livsstil på de yngste og du er en hatytrende homofob hvis du våger å si noe om det.

James Allsup pride video fjernet

Globo-homo liker ikke at du sier noe slemt sant om homofile og de kan hindre deg i å ytre deg fordi de er private selskaper og derfor bør de få lov til å tråkke på ytringsfriheten ifølge liberalister. Akkurat som det burde være greit å stenge av strømmen til politiske dissidenter slik at de ikke har oppvarming når vinteren kommer.

Homofile er derimot en beskyttet gruppe og selv når noen av dem blir avslørt som pedofile overgripere ser ikke mediene ut til å i særlig grad kritisere dem. For en undertrykket folkegruppe.

News Punch:

It has been discovered that a second Houston Public Library Drag Queen was convicted of multiple sexual assaults against young children.

Perverse folk viser seg å være perverse folk. Ikke få meg til å sette ettermiddagskaffen i halsen.

The pedophile who was involved with the reading of LGBT books to young children during public library events known as “Drag Queen Story Hour”, was outed as a convicted sex offender and pedophile, as well as a “transgender prostitute.”

Men selvfølgelig er hvite, heterofile menn hovedproblemet i vestlige land. La oss for all del huske på det.

And, this is not the first such incidence….back in March the Houston Public Library was forced to apologize to parents after a man who had volunteered to read to children during the DQSH also turned out to be a registered child sex offender.

Full toleranse innebærer at du må tåle en viss sjanse for at barna dine omgås pedofile. Såpass må du da tåle. Pride handler tross alt om at barn skal bli vant med sex.

Gay pride and children - HuffPost

pride barnehage

Natural New reports: According to records uncovered by MassResistance, William Travis Dees, the drag queen in question, is a current member of the “Space City Sisters” drag queen group. He’s also repeatedly volunteered as a “greeter” for young children at various DQSH events, as well as assumed other roles at these events that allowed him close access to underage children.

As it turns out, Dees has a rap sheet of heinous sex crimes that he committed against children as young as four that dates back as far as 2004. It was that same year, in fact, that Dees was convicted and jailed for committing sex crimes against not just one but four different prepubescent children, ranging in age from four to eight.

Av en eller annen grunn ble denne fyren sluppet ut av fengsel når han skulle vært i enden av et langt tau. Menneskerettigheter brukes til å la denne typen avskum fortsette å være en del av vår verden. Det er helt sinnssykt.

Space-City-Sisters-outside- dees til venstre
Pedofili-dømte Dees til venstre i bildet

Dees also reportedly used different aliases for his various drag “characters” and “personas,” constantly shifting and altering who he was like a chameleon. But since Dees was 16 years old at the time of his 2004 conviction, his records were “sealed” and never posted on government websites – though other sex-offender record sources did, in fact, publish this information publicly.

For more related news about how many members of the Cult of LGBT are deviant sex criminals, be sure to check out Gender.news.

Helt sikkert en nyttig side for å holde oversikt over hvor mange av disse som ikke bare er degenererte avvikere, men rett ut kriminelle.

According to information uncovered by MassResistance, the “Space City Sisters” drag group is known for cross-dressing events that specifically target the Catholic Church as acts of mockery. Drag queens that call themselves the “Sisters of Perpetual Indulgence” parade around the streets in “garish and hideous parodies of Catholic nuns” for the purpose of mocking Catholicism, investigations reveal.

These “sisters” apparently participate in DQSH events as well, openly mocking the Christian faith in front of mere babies, whose deranged parents somehow see it as appropriate to expose their innocent children to some of the most deviant perversions known to mankind.

Vi lever i en mørk, mørk verden.

Du kunne hatt dette

White family 60s

Men du fikk dette

I det minste vant ikke Tyskland krigen.

Men lyset er på vei tilbake. La oss ikke glemme det når man leser om denne typen saker. Rettferdigheten kommer til å seire og da skal de ansvarlige få kjenne folkets vrede.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s