Trump er i ferd med å styrte seg selv

Trump potet

De vanlige mediene har i lang tid snakket om at Trump er i ferd med å tape støtten blant sine kjernevelgere. Dette har for det meste vært ønsketenkning da de sammen med resten av den liberale eliten gjerne vil avsette den onde, oransje rasisten Donald Drumpf. Men siden Trumps velgere har nesten null tillit til massemediene, har de ikke lykkes med å få denne gruppen til å slutte å støtte presidenten, det har bare gjort venstresiden enda mer frådende, enda mer sinnssyke i sitt hat mot Trump, og i forlengelse, mot hvite amerikanere.

Men nå er Trump selv i ferd med å gjøre det mediene ikke har vært i stand til. Med sine stadige brutte løfter mens han later som at han gjør alt han har sagt, begynner selv trofaste velgere å innse at Trump ikke har tenkt til å gjennomføre stort av det han ble valgt til å gjøre. Det bør nevnes at ikke alt er Trumps skyld, noen av disse tingene er vanskelig å få gjennomført når han har en nasjonalforsamling som er kjøpt og betalt av donorer og særinteresser slik den amerikanske kongressen er. Men det er likevel mye Trump kan gjøre. Av uvisse grunner gjør han det likevel ikke. At han reverserte kurs også på de annonserte deportasjonene, er bare enda en nedtur som følger en lang serie av skuffelser fra presidenten.

Breitbart:

President Donald Trump suspended Saturday his threat to deport millions of illegal immigrants, after previewing a renewed enforcement surge.

“At the request of Democrats, I have delayed the Illegal Immigration Removal Process (Deportation) for two weeks to see if the Democrats and Republicans can get together and work out a solution to the Asylum and Loophole problems at the Southern Border,” Trump wrote on Twitter. “If not, Deportations start!”

Dette dreier seg om ulovlige innvandrere som allerede har blitt beordret om å forlate USA. Hvorfor skal forhandlinger ha noen som helst betydning for om disse deporteres eller ikke? Og tror Trump virkelig at Demokratene kommer til å gi ham det han vil ha bare fordi han gir etter for dem? Dette er bare pinlig å se på.

There are currently 1.7 million illegal aliens from Mexico and Central America living in the United States with deportation orders or a pending deportation order, according to federal data.

“When people come into our Country illegally, they will be DEPORTED!” Trump said.

Ikke mens Trump er president. Da kommer ulovlige innvandrere til å ha fritt fram og det er ingenting president potet kommer til å gjøre med det.

Men den virkelige historien kan man (som ofte er tilfellet) finne i kommentarfeltet. Breitbarts lesere representerer en viktig del av Trumps populistiske velgerbase. Og det er svært mange av dem som ikke er fornøyde.

Breitbart kommentarfelt om Trumps reversering

Ikke overraskende at Breitbart har sett seg nødt til å fjerne kommentarer. En del av disse pekte nok på (((hvem))) som kan være årsaken til at Trump er en slik skuffelse.

Breitbart kommentarfelt om Trumps reversering2

Breitbart kommentarfelt om Trumps reversering3

Og slik fortsetter det. Trump er i ferd med å miste sine kjernevelgere og hvis det skjer skal det mye til for å vinne dem tilbake.

Hvis han ikke endrer kursen drastisk, kommer han til å tape i 2020.

Én kommentar

  1. For et kort stund var det relevant at have fokus på mainstream-politik. Nu er vi tilbage, hvor vi kan gøre en forskel og bygge en fremtid: uden for parlamentet og partipolitikken.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s