Jøder er multikulturalismens virkelige ofre

barbara spectre sitat

Det hender at norske, danske eller svenske jenter blir voldtatt eller at nordmenn blir banket opp og drept av berikende mangfold, men det er viktig at vi husker på hvem som virkelig lider på grunn av innvandring fra den tredje verden. Det stemmer, jødene. Siden vi europeere har et så bunnløst hat for lange neser, har vi bestemt oss for å importere innvandrere som behandler jøder dårlig bare fordi vi liker å være slemme med dem. Vi finner stadig på nye måter å gjøre livet surt for Moishe og Yehud.

The Forward:

The Jewish Community of Malmo, Sweden, may need to dissolve itself by 2029 unless its current circumstances change.

Community spokesman Fredrik Sieradski confirmed to the Jewish Telegraphic Agency on Tuesday that the shutdown was a “possible scenario” following a report Friday in Expressen in which a local politician said the Jewish community had said it may “die out” in the coming decade, partly because of alleged indifference by authorities to the community’s security needs.

Sikkerheten til den svenske befolkningen er det mindre nøye med. Det viktigste er at man kan går rundt med en kippa blant innvandrerne jøder selv har jobbet for å få inn i Sverige.

The debate was about a donation of more than $4 million by two philanthropists to cover security costs. The donation followed the objection of the city government’s ruling coalition, comprising the local chapter of Prime Minister Stefan Lofven’s Swedish Social Democratic Party and the Liberals, to allocate the funds from the municipal budget, Expressen reported.

Tenk at Socialdemokraterna nærer en slik forakt for Guds utvalgte folkeslag. Jeg blir opprørt bare av å lese om det. Betyr ikke jødenes sikkerhet noe som helst for deg, Stefan Löfven!?

Malmo’s Jewish community has declined amid frequent threats and attacks, mostly by Muslims, from 1,200 several years ago to an estimated 800 or fewer members today.

Det er kjekt å ha et kriminelt hovedkvarter å flykte til. Tenk om vi nordmenn hadde et land som var forbeholdt vårt eget folk.

Malmo has about 300,000 residents in total, of whom more than a third were either born in Muslim countries or to immigrants from such countries, according to the municipality’s own data.

100 000 muslimer er neppe nok for Barbara Lerner Spectre. Denne endringen som «må» finne sted er ikke komplett før svensker (og alle andre europeere) er en forhatt minoritet i eget land. Takk for berikelsen, Barbara.

Last year, the Jewish Community of Umea in northern Sweden dissolved itself primarily over threats by neo-Nazis, but also in connection with harassment by radical Muslims, its former leader, Carinne Sjoberg, has said. It was the first time in decades that any European Jewish community dissolved itself over security concerns.

Jeg har ikke sett på den bestemte saken, men generelt virker det rimelig å anta at det motsatte var det som skjedde. At jødene hovedsakelig ble trakassert av muslimer og at neon-nazister kanskje kom med kritikk av dem eller bare identifiserte dem som noe annet enn svensker. Gud forby at de blir utsatt for noen som helst form for kritikk.

Malmo may need to follow suit unless “more is done to create change,” Sieradski said.

«Gi oss mer penger slik at vi kan skjerme oss selv fra effekten av innvandringen vi selv støtter.»

Det er ikke tilfeldig at de har et eget ord som kalles «chutzpah». Deres frekkhet er så grenseoverskridende at ord i våre språk ikke engang kan beskrive den.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s