Idris Elba sjokkert over «rasister» som ikke ønsker en svart James Bond

idris elba afrika
Jeg har alltid sett for meg James Bond se slik ut

Wow, jeg trodde ikke jeg skulle leve til å se dagen der folk faktisk synes det er noe som helst galt med at en importert afrikaner spiller en ikonisk erketypisk britisk karakter som James Bond. Hvorfor dette hatet mot hudfargen til Idris Elba? Er han ikke like britisk som Earl Grey kanskje?  Dette gjør meg kvalm!

Idris Elba has expressed his disappointment with the racist backlash to rumours he could one day replace Daniel Craig as James Bond.

Elba har allerede spilt den norrøne guden Heimdall, ofte beskrevet som den hviteste av æsene. Så hvorfor ikke James Bond? Tror virkelig etniske briter at de har en spesiell rett til sin egen kultur? Ikke få meg til å le.

Speaking to Vanity Fair, he said: “You just get disheartened, when you get people from a generational point of view going, ‘It can’t be.’ And it really turns out to be the colour of my skin. And then if I get it and it didn’t work, or it did work, would it be because of the colour of my skin? That’s a difficult position to put myself into when I don’t need to.»

Hjerteskjærende!

Er det virkelig så nøye om James Bond plutselig ser ut som en stammehøvding i dress? Britene må tåle at deres ikoner erstattes eller får et nytt ansikt. Det gjelder ikke bare James Bond, men alle historiske figurer. Dette er den progressive fremtiden vi alle har sagt ja til.

black lancelot

Historisk nøyaktighet er mye mindre viktig enn at minoriteter som ikke burde være i Europa følger seg representert. Det burde da være innlysende.

Elba himself has always maintained a playful attitude when it comes to addressing the rumours, at one point whipping fans into a frenzy by tweeting a selfie captioned with: «My name’s Elba, Idris Elba.» However, the actor said that he has never seriously been considered for the part.

“James Bond is a hugely coveted, iconic, beloved character, that takes audiences on this massive escapism journey,” he said. “Of course, if someone said to me ‘Do you want to play James Bond?,’ I’d be like, Yeah! That’s fascinating to me. But it’s not something I’ve expressed, like, Yeah, I wanna be the black James Bond.

Europas historie og kultur burde gis bort til fremmede som ikke har hatt noe som helst med den å gjøre. Er ikke det logisk? Eller er du kanskje en rasist som hater Idris Elba for hans mørke hudfarge? Hmmmmm???

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s