Den lille havfruen blir svart

halle-bailey-ariel

Idris Elba er en kandidat for neste skuespiller i rollen som James Bond og i remaken av Den Lille Havfruen, som er basert på et eventyr av Hans Christian Andersen, er rollen allerede gitt til en svart jente. Medienes og deres progressive agenda fortsetter som aldri før.

The Sun:

Fans of The Little Mermaid are at war on Twitter after Disney revealed black actress Halle Bailey as the iconic lead Ariel in the live action remake.

The underwater princess has red hair, white skin and blue eyes in the famous 1989 Disney animation as well as in Hans Christian Anderson’s original fairytale.

Slike utdaterte, europeiske skjønnhetsidealer må vike for en sterk og uavhengig svart kvinne. USA er riktignok (så vidt) et hvitt land, men det er viktig at hele befolkningen representeres. Det inkluderer også de som burde ha blitt sendt tilbake til Afrika for lenge siden. Kommer Ariel til å twerke i filmen? Kommer hun til å røyke crack og bli alenemor i en alder av 16? Jeg håper det. Disney (som nå styres av Guds utvalgte) må få inn afroamerikansk kultur i denne karakteren og resten av filmen, og da vet de hva de har å gjøre.

The new direction for the big budget reboot has delighted many who claim that millions of girls of colour around the world deserve a Disney heroine they can relate to.

Man kunne spørre seg hvorfor ikke slike filmer hvor «fargede» er representert lages i Afrika, men så blir man påmint om at kontinentet er fullt av afrikanere.

But others who grew up watching the red headed mermaid have accused filmmakers of removing the essence of Ariel.

Hatefullt! På tide å våkne opp å innse at du lever i 2019. Det er for sent å klage på ekkel propaganda og en svartifisering av europeisk kultur.

There will also be new tunes from original composer Alan Menken and “Hamilton” creator Lin-Manuel Miranda.

Alan Menken er jødisk og skrev sangene til Ringeren i Notre Dame sammen med den andre jøden Stephen Schwartz (som skrev tekstene). Her angripes kristendommen som den så ofte har blitt i populærkulturen, inkludert i filmer for barn. Er det ikke berikende å ha en elite som hater både ditt folk og din kultur?

Halle bailey black ariel

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s