«Holocaust-overlever» dør under årlig tur til Auschwitz

Eva Kor
Eva Kor til venstre. Et tillitvekkende ansikt eller hva?

Vi har alle hørt de forferdelige historiene løgnene fra andre verdenskrig om folk som ble gjort om til såpestykker, lampeskjermer og diverse andre møbler og husholdningsprodukter. Tragisk nok er det slik at «overlevende» fra Auschwitz og andre feriekolonier stadig omkommer. I teorien skulle det innebære at det blir færre til å fortelle ville fabler om hva som skjedde med dem eller sine slektninger, men siden nesten hver eneste jøde i den vestlige verden kan påberope seg status som «Holocaust-overlever», kommer ikke jamringen om de seks milliardene til å opphøre med det første.

The Guardian:

Eva Mozes Kor, a survivor of Auschwitz and the death camp’s infamous doctor Josef Mengele, has passed away in Poland during a trip to the Holocaust site, sources said.

Doktor Mengele gjorde virkelig jobben til tusen mann. Omtrent hver eneste en av disse svindlerne påstår at han gjorde et eller annet med dem personlig. Og jeg trenger jo ikke å påpeke det morsomme i at Kor døde nettopp i Auschwitz av alle steder, men det hindrer meg selvfølgelig ikke i å likevel gjøre det. Kanskje Kor skulle brukt mindre tid på sine propaganda-historier som brukes til å torturere europeere og brukt mer tid på å forklare hvorfor «antisemittisme» aldri ser ut til å forsvinne.

It added that Kor passed away Thursday in Kraków, southern Poland, during an annual trip organised by the museum that included a visit to Auschwitz, a former Nazi camp in the nearby town of Oświęcim.

Så det var ikke i selve leiren virker det som. Det var jo synd. Jeg tenkte en del festlige tanker da jeg så overskriften i The Guardian. Hadde det bare vært ekte.

Eva Kor Auschwitz
«Bjørnen og ørnen kunne ikke nås for kommentar» lol

“Forgive your worst enemies,” Kor said in a video recording of her last visit to the Auschwitz Museum posted to its official Facebook page.

“The moment I forgave the Nazis, I felt free from Auschwitz and from all the tragedy that had occurred to me,” she added.

Dette må være blant de mest skamløse løgnene som finnes. De later som de «tilgir» tyskerne (og resten av Europa), men slutter aldri å minne oss på disse forbrytelsene som ikke egentlig fant sted og nevner aldri sitt eget folks rolle i kommunismens grusomheter. Holocaust-propaganda brukes til å holde nede enhver form for nasjonalisme blant hvite og de som fremmer den har likevel frekkhet nok til å si at de har tilgitt oss! Det er litt som at en jente lager en fiktiv historie om at hennes foreldre ble drept av faren til en gutt, deretter bruker de neste 70 årene på å konstant påminne gutten om hans fars forbrytelser, bruke dette som grunn til at gutten ikke skal kunne få leve et normalt liv og samtidig hele tiden si at hun egentlig har tilgitt gutten for lenge siden.

Kor testified in the 2015 trial of former SS officer Oskar Groening, the so-called Bookkeeper of Auschwitz, who was accused on 300,000 counts of being an “accessory to murder” of Hungarian Jews.

Her ser man hvor mye jødene har tilgitt tyskerne. Selv bokholderen – som ikke har drept noen som helst – slipper ikke unna jødenes grenseløse hat mot Hitler og ved forlengelse hele den tyske nasjon, i dag som for 70-80 år siden. Dette er ikke noe de noen gang kommer til å tilgi og legge bak seg. De kommer til å sende Holocaust-filmer i år 3000 hvis de har muligheten til det.

Disse menneskene kommer aldri til å stoppe. Ikke før noen tvinger dem til det.

2 kommentarer

  1. Denne artist sagde også at hendes søster som døde af blærekræft i Israel i 1980’erne, døde som følge af Mengeles horrible menneskeforsøg. Helt sikkert, gnaverfjæs.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s