Trump ber brune politikere om å forlate USA

trumptweetstheapocalypse

Du store min. Jeg tar en ukes fri for min årlige ferie til Tel Aviv – eh jeg mener Spania – og går visst glipp av både det ene og det andre. 007 (men ikke James Bond) gjøres om til en svart kvinne i neste film, E;R har kommet med ny video og Trump sier noe på Twitter som faktisk både er sant og morsomt.

Reaksjonene på presidentens utsagn er som de pleier å være og, som andre har påpekt, hvis Trump gjør ingenting og bare kommer med morsomme uttalelser som dette med jevne mellomrom, er han mye bedre enn alternativet ville vært. Ikke at Hillary Clinton er vanskelig å overgå i den sammenheng (hun ville tross alt vært en katastrofe av dimensjoner), men i klovneverden må man være fornøyd med de faktisk morsomme tingene som skjer. Det er alltid positivt når det er noe genuint underholdende, istedenfor de mest deprimerende begivenheter som man i mangel på andre mulige reaksjoner er tvunget til å le av. Trump har vist igjen at han kan spre glede til verden.

NRK:

I helga tvitret Trump at fire progressive demokrater i Representantenes hus kan reise hjem «til sine dysfunksjonelle opprinnelsesland.»

De hører ikke hjemme i USA, de hater USA og dets folk lidenskapelig. I en fornuftig verden hadde de blitt sendt ut med første fly.

I natt fyrte han opp publikum på et folkemøte i Greenville i Nord-Carolina med å omtale de fire som de «hatefulle ekstremistene som ønsker å rive landet vårt ned».

– La dem dra, la dem dra, la dem dra, sa han.

Trump har det mest i kjeften og kommer sannsynligvis ikke til å gjøre stort når det gjelder å bremse invasjonen som skjer over USAs sørlige grense, men slik retorikk er uansett verdifull. Når USAs president sier at noen mennesker ikke hører hjemme i vestlige land er det unektelig positivt. Folk må vite at det finnes et alternativ til multikulturalisme og da må vi ha så mange fremtredende personer som mulig som sier det.

Spesielt Omar ble gjenstand for krass kritikk fra presidenten. Han kom med en lang rekke utspill mot kongresskvinnen under talen sin og påsto feilaktig at hun har gitt uttrykk for stolthet over Al Qaida.

Uttalelsen ble møtt med taktfaste «send henne hjem»-tilrop fra publikum.

LOL

Jeg bryr meg ikke engang om at Trump sutrer om antisemittisme her. «Send her back» burde være Tucker Carlsons slagord hvis han stiller som presidentkandidat i 2024. Trump snakker om å gjøre det som skal til, kanskje kan noen som Tucker faktisk gjennomføre det. Hvem vet.

Representantenes hus turte ikke å stille Trump for riksrett, men jamret høylytt over presidentens «rasisme». Herregud så forferdelig.

«De rasistiske kommentarene legitimerer og øker frykten og hatet mot nye amerikanere og fargede», heter det i en resolusjon fra Representantenes hus.

«Nye amerikanere» som store deler av den eksisterende befolkningen helst skulle holdt ute. Fargede fra land som ikke greier noe som helst kaller oss alle rasister mens de krever å få komme inn og rive ned det våre forfedre har bygget for oss. Deres skamløshet hadde vært komisk hvis ikke våre forræderske politikere hadde tatt dem på ordet.

Send dem alle tilbake!

2 kommentarer

  1. Hvis man endelig skal overveje «impeach Drumpffff!», så må det være for at samarbejde med en (((fjendtlig magt/folk med dobbelt statsborgerskab))). Men, ja, folk elsker budskabet. Folk vil have deres lande tilbage. De har blot brug for stærke, visionære ledere. Jeg var i øvrigt også på ferie i Tel Aviv. Det var da ærgeligt vi ikke mødtes!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s