Ervin Kohn mener lover mot kosher-slakting er «antisemittiske»

Hver gang vår venn Ervin er i medienes søkelys er det enten fordi han klager over at Norge tar imot for få innvandrere eller fordi et eller annet som skjer er hatefullt mot lange neser og deres krokete form (eller antisemittisme som han kaller det). Hvis han er i stand til å koble sammen disse to er han ekstra fornøyd og går til sengs med et smil om munnen.

Ervin Kohn smiler fornøyd

Denne gangen er det et foreslått forbud mot kosher-slakting som vekker Ervins vrede.

Document:

Forstander Ervin Kohn går ut mot Dyrebeskyttelsen i Norges forslag om forbud mot import av kosherkjøtt. Han advarer mot antisemittisme.

Alle som har sett hva kosher-slakting innebærer vet at dette er en barbarisk måte å behandle dyr på. De som ikke vet hva jeg refererer til bør se dette videoklippet.

– Slakteloven er antisemittisk som den er. Dersom Norge forbyr import av kosherkjøtt, er det et brudd på menneskerettighetene, sier Kohn i Det Mosaiske Trossamfunn til Vårt Land.

«Det er en menneskerett å la dyr sakte blø i hjel for å tilfredsstille min barbariske religion. Vi burde også få lov til å kjønnslemleste små guttebarn. Hvis du sier noe imot dette, er du en antisemitt.»

Dyrebeskyttelsen i Norge ber om et forbud mot importert kjøtt som er slaktet uten bedøvelse. Et slikt forbud vil stanse import av både halalkjøtt og kosherkjøtt, kjøtt slaktet etter henholdsvis islamske og jødiske metoder.

Dagens Blest stiller seg naturligvis bak dette forslaget. Slik barbarisk oppførsel hører ikke hjemme i Norge og det gjør heller ikke de menneskene som praktiserer denne typen ritualer. Dyrebeskyttelsen er helter og har nettopp skaffet seg en ny fanside.

Kohn mener saken handler om hvorvidt det norske samfunnet fortsatt vil være tolerant i møte med andre religioner. Forstanderen påpeker at 60.000 dyr drepes i den norske jaktsesongen, uten at disse bedøves.

Ja, det å skyte dyr slik at de dør fort er mer eller mindre det samme som å sakte la dem blø i hjel. Helt enig, Ervin. Du er virkelig overbevisende når du kommer med slike utmerkede argumenter.

Kommentarfeltet (selv på kosher-konservative Document) er helt med på at kosher-slakting ikke hører hjemme i Norge. Dette er en ekstremt lite populær sak og kun de mest skamløse politikere (som for eksempel Siv Jensen) kan late som at disse «skikkene» er akseptabel oppførsel. Nordmenn vil ikke ha kosher eller halal i våre butikker og vi vil ikke ha mennesker som kjønnslemlester småbarn i våre land. Dette er åpenbart.

Som Trump ville sagt: Send dem ut!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s