Robert Mueller er en senil gammel grønnsak

robert-mueller-forvirret

Spesialetterforsker Robert Mueller har blitt fremstilt som den ultimate helt i amerikanske (og derfor også norske) medier. Den perfekte mann til å ta skurken Donald Trump og kaste ham i fengsel for å ha tatt imot hjelp fra Russland. Eller noe sånt. Anklagene endrer seg stadig etter hvert som de bevisene lar vente på seg. Dessverre for den hysteriske venstresiden fant ikke Mueller noe å sikte Trump for, men ropene om riksrett har ikke dempet seg av den grunn. Med vage anklager om det ene eller det andre sier de at Trump er en trussel for demokratiet, en rasist eller noe tilsvarende tannløst.

Etter at Muellers rapport ble offentliggjort og riksrett uteble, krevde Demokratene at Mueller skulle vitne offentlig slik at han kunne motsi Trumps påstander om at rapporten renvasket ham. Og dette gjorde riktignok Mueller, men det er nå engang slik at man er uskyldig til det motsatte er bevist. Man trenger ikke å bevise utenfor enhver tvil at man er uskyldig. Det er ikke slik det amerikanske rettssystemet (i hvert fall i teorien) skal fungere. Men Muellers vitnesbyrd viste også at han er en mann som er minst halvveis inne i alderdommens senilitet. Det var til tider pinlig å se på hvordan han måtte be representanter gjenta spørsmål, si flere ganger hvilken side de siterte fra i hans egen rapport og hans stotring og mumling som fikk Joe Biden til å fremstå som skarp og ungdommelig.

Robert Mueller er fullstendig senil og visste ikke engang hva Fusion GPS er for noe. Dette er selskapet som betalte Christopher Steele for å lage dokumentet som ble brukt til å starte etterforskningen mot Trump. Steele-mappen fortalte om såkalte «gylne dusjer» hvor Trump angivelig skulle ha betalt russiske prostituerte for å urinere i sengen som Obama hadde brukt da han besøkte Russland. Påstandene er så idiotiske at det er vanskelig å fatte hvordan noen kunne tro på dem, men i sin desperasjon etter å ta Trump har hans fiender svelget de mest utrolige historier. Men grønnsaken Robert Mueller kjenner altså ikke til Fusion GPS til tross for at de var helt sentrale for etterforskningen han liksom skal ha ledet. Dette tyder på at han bare er frontfigur og at de som egentlig har ført etterforskningen og skrevet rapporten er noen andre. For eksempel denne fyren, Andrew Weissmann.

Andrew Weissmann

De som vil rive ned Trump ser helst at folk med Weissmanns etternavn og sideprofil ikke er dem som står mest sentralt i medienes søkelys. At forsøket på å fjerne Trump i stor grad har vært et jødisk kupp er tydelig når man ser på medienes rolle og kongressmedlemmer som Adam Schiff, Gerrold Nadler, Dianne Feinstein (som også var sentral i Kavanaugh-saken) og Richard Blumenthal for å nevne noen. Men de foretrekker å ha en frontmann som ikke har et navn med ekko. De vil skjule hvem som er ansvarlige og hvem som sitter med makten i USA. Men det er helt åpenbart for alle som følger med. Disse navnene går igjen hvor enn man ser de verste og mest hysteriske Trump-kritikerne.

Noen burde sende Robert Mueller på et gamlehjem og de som virkelig er ansvarlige for denne farsen av en etterforskning i fengsel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s