Mona Levin sutrer over Satiriks-innslag om «jødesvin»

Jødesvin NRK

Det har blitt mye om Guds utvalgte i det siste, men hvis man skal dokumentere deres endeløse sutring, er det tross alt nødvendig å dedikere en del spalteplass til dem.

NRK-programmet Satiriks har tillatelse til å gjøre narr av mye, men de fikk nylig erfare at hvis satiren går utover jøder – som jo er verdens mest undertrykkede folkeslag ifølge dem selv – da kan de bare forberede seg på å be om unnskyldning og håpe at Shlomo godtar den.

Sketsjen viste en mann som spiller Scrabble mot en jøde og som bruker lang tid på å tenke seg om fordi han har ordet «Jødesvin» som kan vinne ham spillet, men som da han selvfølgelig ikke kan bruke fordi ord er omtrent det samme som vold når det dreier seg om minoriteter. Dette har skapt kontrovers som har nådd helt til Israel.

NRK:

For mer enn én uke siden la NRK ut «Jødesvin-sketsjen». Nå er sketsjen trukket og NRK har beklaget at den ble sendt. – På høy tid, sier Mona Levin.

Mona Levin. Dette er et av de tilfellene hvor et bilde sier mer enn 1000 ord.

mona-levin
Skrekk og gru!

Hun er en av Norges mest kjente jøder og ser ut til å ha som eneste hensikt å påminne alle verdens folkeslag (men spesielt nordmenn) om hvor slemme de har vært mot jødene og at de aldri noensinne må glemme de seks milliardene. Når man tenker på hvor få jøder det faktisk er i Norge, kan man jo bare forestille seg hvilket leven de hadde lagd hvis vi hadde 20 000 av dem, slik som Sverige har.

Forfatter og samfunnsdebattant Mona Levin er lite imponert over NRKs håndtering av den såkalte «Jødesvin-sketsjen». Sketsjen førte til mer enn 300 klager til NRKs klageorgan Kringkastingsrådet, og litt over én uke etter at den ble publisert ble sketsjen trukket.

Document-leserne har sikkert vært i fyr og flamme over dette. For dem er Israel og jøder som kjent viktigere enn Norge. Det kan dessuten påpekes at Charlo Halvorsen er den som er ansvarlig for at sketsjen ble sendt og er mannen til tidligere SV-leder Kristin Halvorsen. Har vi et lite tilfelle av «venstresiden er de ekte antisemittene» her? LOL

– Det har sittet langt inne, og nå har de (NRK, red.anm.) kommet til et punkt der de var helt nødt. Folk i hele landet har blitt opprørt. Jeg synes NRK har gjort seg til latter i denne saken, sier Levin.

Nordmenn flest er egentlig ikke så veldig opptatt av denne endeløse jamringen fra Levin og hennes likesinnede. De tror selvfølgelig på Holocaust-narrativet, men mange ser også hvordan dette brukes som en unnskyldning til å gjøre alt de ønsker, inkludert mot palestinerne og etter hvert som venstresiden blir mer «mangfoldig», vil jødiske interesser komme mer i skyggen. Kanskje dere skulle ha tenkt på dette, Mona Levin?

Høyresiden har noen kosher-konservative elementer, men heldigvis ikke på samme måte som USAs konservative. Bare blant enkelte norske kristne har Israel en så viktig posisjon. Og etter hvert som flere blir klar over jøders rolle i å fremme multikulturalisme og venstresiden i større grad består av brune mennesker, vil jødiske interesser kunne presses fra begge side. Det kommer til å ta tid, men de har virkelig laget problemer for seg selv. Og det vet aldri når de skal stoppe.

Levin har klaget NRK Satiriks’ sketsj med ordet «jødesvin» til PFU. Selv om sketsjen nå er trukket, trekker ikke Levin PFU-klagen, ifølge NTB.

Naturligvis. En unnskyldning er ikke nok. Kun fullstendig kapitulasjon er akseptabelt for disse menneskene som påstår at de ikke har noen som helst makt. Er det ikke fascinerende?

2 kommentarer

  1. Norge kan være stolte over denne intelligente satire, og folkene bag burde starte et kontrasemitisk samarbejde med Dagens Blest. Folk er trætte af skabninger som Mona Levin.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s