Trump angriper egyptisk farao på Twitter

Elijah Cummings Egypt.jpg

President Trump fortsetter å fornærme fargede på Twitter og gjør sitt beste for å vinne tilbake støtten fra neon-nazister verden over. Han har ikke gjort stort når det gjelder lovgivning, men det er likevel mulig å glede seg over det når Trump angriper noen av de verste karikaturene i Kongressen. Trump har lenge vært en kulturkriger og der har han i hvert fall fått gjort betydelige endringer som det er vanskelig, for ikke å si umulig for den regjerende eliten å reversere.

Overskriften er kanskje en smule villedende da det ikke dreier seg om en faktisk egyptisk farao, men kongressmannen det dreier seg om oppfører seg nøyaktig som en We Wuz Kangz-parodi og jeg føler da at beskrivelsen er passende nok. Alle som er uenige vil bli kastet i fengsel for hatefulle ytringer.

Elijah Cummings, som etter alt å dømme neppe har en IQ over 75, har altså fått kjenne presidentens vrede etter å ha kommet med emosjonelle og ukontrollerte ogaboga-utbrudd under høringer i Representantenes Hus. Han har ropt og skreket om de stakkars barna som ble tatt ulovlig inn i USA og begynte angivelig å slå seg på brystet iført kostymet til en egyptisk farao mens han sang «Let my people go!» Basketball-amerikaneren hadde tydeligvis byttet om litt på historien og glemt at det var jødene som skrek ut i smerte mens de slo faraoen, men la oss ikke henge oss for mye opp i detaljer her. Cummings provoserte Trump med sin usiviliserte oppførsel og presidenten svarte på en høyst underholdende måte.

Trump - Elijah Cummings Baltimore

Trump - Elijah Cummings racist

Trump - Cummings attack

I tillegg har Trump gått i strupen på svindleren Al Sharpton og anklaget ham for å hate hvite.

Trump - Al Sharpton

Bare det at han nevner hvite som gruppe er svært positivt. Denne formen for kulturkamp er akkurat det vi trenger. Det hadde selvfølgelig vært bra med en mur og om Trump gjennomførte de andre tingene han har lovet, men det hadde bare kjøpt tid. Det er helt essensielt at hvite – både i USA og Europa – begynner å se på seg selv om en gruppe med kollektive interesser. Det er dette våre fiender for enhver pris ønsker å unngå, da de vet at en sterk identitet og en sunn form for kollektivisme er nettopp det europeere trenger for å ta tilbake våre land. Trump får kanskje ikke sendt ut mexicanerne fra USA, men han kan i hvert fall være med på å legge grunnlaget for en mer eksplisitt form for hvit identitetspolitikk, i retning av det vi har sett med Rasmus Paludans Stram Kurs i Danmark.

Den amerikanske republikken er i oppløsning, men kanskje kan Donald Trump være med på å gjøre noe godt for det som kommer etter.

Én kommentar

  1. Rød hat 2020: Make 13 Not Do 50 Anymore. Det bedste ved Trump er at han finder tilbage til sin underholdende retorik, når det er tid til valgkamp.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s