Kanskje kvinner burde få barn mens de fortsatt er unge

10448810_439322266246270_2266156229067843710_n
Det finnes en grunn til at kvinner er mest attraktive i denne alderen

Hemningsløse Weimar-tilstander florerer i hele den vestlige verden og Norge er definitivt ikke noe unntak. Før var det et samspill mellom menneskers naturlige ønske om å videreføre sine gener og det samfunnets institusjoner fremmet som den ideelle levemåte. Men i dag oppfordres folk – særlig unge kvinner – til å fornekte sin natur og ligge rundt uten å tenke på konsekvenser. Denne oppførselen vil etter hvert resultere i det som denne artikkelen i Dagbladet skriver om.

Du er ikke et dårlig menneske. Den biologiske klokken tikker, og holdbarhetsstemplet på eggene truer med å gå ut. Du har dårlig tid, og du har ingen kjæreste som kunne blitt far til barnet ditt.

Kanskje du skulle skaffet denne kjæresten mens du fortsatt var ung og attraktiv? De fleste kvinner må finne det nedverdigende å gå på byen for å bli gravid med en tilfeldig fremmed, men dette er det noen av dem har blitt redusert til etter å ha levd etter feminismens budskap. Er dere fortsatt glad for å ha kastet bort ungdommen, kjære peppermøer?

Vi har fått det travelt i livene våre, og alder for førstegangsfødende her i landet har steget ganske mye de siste tiårene. Gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende er rundt 30 år i dag.

Huff. Et sikrere tegn på kulturelt forfall skal man lete lenger etter. Gjennomsnittlig alder for førstegangsfødende burde være 20. Kvinnelig «frigjøring» har gjort kvinner mindre lykkelige og det er en av årsakene til at vi befinner oss i denne situasjonen i det hele tatt.

happiness women and men the last decades

Kvinner er mer konforme enn menn og det er svært lett å påvirke de naive hodene deres ved hjelp av mediaapparatet. Våre fiender har brukt vammel propaganda til å vende kvinnen mot mannen og på den måten ødelegge kjernefamilien. Det er en forbrytelse av enorme dimensjoner.

Dagens kvinner tar høyere utdanning, og når eksamen er overstått skal hun etablere seg på arbeidsmarkedet og skaffe seg bil og bolig. Da går årene fort, og mange våkner opp i begynnelsen av 30 årene til en erkjennelse om at nå – nå er tiden kommet for å få barn.

Hvorfor? Hva er poenget med å kaste bort en kvinnes mest fruktbare år på utdanning og å skaffe seg en jobb som en mann mest sannsynlig kan gjøre bedre? Kvinner er mye mer lykkelige når de lever i sin naturlige rolle. Å få barn i ung alder vil gjøre dem lykkeligere og det vil gi dem mer meningsfulle liv. Det er en pris å betale for å gjøre det motsatte av det naturen sier at du skal gjøre. Kjernefamilien bør fremmes som idealet, ikke alenemødre som har blitt gravide med tilfeldige fremmede på byen.

Og ironisk nok, da har hun ingen partner å få barn med. Tikk, takk – klokka går –ingen ny kjæreste i sikte, og den ene venninnen etter den andre dukker opp med barnevogn. Kanskje er det da det slår deg at du kan ta deg en tur på byen og la kondomene ligge igjen hjemme i skuffen?

Og kanskje det for noen er mer fristende å blande vin og en boks med paracet. At noe slikt presenteres som et akseptabelt alternativ understreker hvor langt vekk vi har kommet fra den smale sti. «Seksuell frigjøring» har vært en katastrofe.

Resten av artikkelen er bak en betalingsmur og består sikkert bare av mer pjatt om disse kvinnene hvis egg er i ferd med å ut på dato. Ekte løsninger kommer aldri aviser som Dagbladet til å skrive om.

Jeg har et forslag som for noen (det vil si overvektige feminister) kan virke litt radikalt: Kanskje kvinner burde få barn mens de fortsatt er unge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s