Blogger som løy om Holocaust funnet død

Marie Sophie Hingst

Marie Sophie Hingst var ifølge henne selv en etterkommer av overlevende fra fornøyelsesparkene rundt om i Europa på 1940-tallet. Sjokkerende nok ble hun for en liten stund siden avslørt som en skamløs løgner. Hun hadde funnet på hele historien. Hun var ikke engang jøde!

Dette føyer seg inn i rekken av tåpelige historier, som dem om pedaldrevne skalleknusermaskiner, såpe lagd av menneskers fett og lampeskjermer hvor man brukte huden til fangene som materiale. For de som liker absurde påstander og historier er Holocaust-feltet en gullgruve.

Den avslørte tyske bloggeren ble nylig funnet død i sin leilighet og i det som ser ut til å være et selvmord.

Times of Israel:

German historian and blogger Marie Sophie Hingst, whose invention of a family Holocaust history was outed in a Spiegel Magazine article in June, has died in Dublin at the age of 31.

She was found dead in her apartment on July 17. Police have not confirmed the cause of death, but said no foul play is suspected.

Hun ble avslørt som en løgner og bestemte seg for at livet ikke lenger var verdt å leve. Mange slike tilfeller. Vel, ikke alle føler den samme skammen bør jeg vel påpeke.

Joseph Hirt

Bare synd at de fleste slipper unna med sine løgner. Når «historikere» som Deborah Lipstadt kan slippe unna med å si at 1,7 millioner døde i Majdanek (det offisielle tallet er i dag 78 000) uten å bli kritisert for det av mediene, blir det ganske tydelig at de som styrer dem har en agenda.

Lipstadt - false Majdanke claim

Ikke bare sa hun at 1,7 millioner døde i leiren, hun var frekk nok til å påstå at de allierte fant levningene til 1,7 millioner jøder. Likevel er Lipstadt respektert blant vanlige historikere, mens en som David Irving har fått livet ødelagt som en følge av at han ikke aksepterte den vanlige versjonen av det som skjedde.

Men tilbake til den døde bloggeren.

According to Der Spiegel magazine, which broke the story last month, Hingst sent 22 pages of testimony for nonexistent people to Yad Vashem, Israel’s Holocaust memorial and archive, in 2013. She reported about her “family” in her blog, titled “Read on my dear, read on.” She later took the blog offline, and her writings appear to be lost.

Hingst “sought to establish close ties to the Jewish community,” the popular magazine reported. “She moderated panel discussions for the Association for the Memorial to the Murdered Jews of Europe, she works for the Selma Stern Center for Jewish Studies Berlin-Brandenburg and she became involved in the Jewish Society at Trinity College.”

Man må jo nesten beundre hvordan hun har trollet det jødiske samfunnet i Tyskland. Det er som om hun gikk inn for å være så teste hvor mye hun kunne slippe unna med. Hun var kanskje ikke jødisk, men hun hadde noe av den samme chutzpahen. Jeg er imponert.

“This kind of con job may not be a crime per se, but it is nevertheless scandalous,” Der Spiegel editor Martin Doerry wrote. “Inventing Holocaust victims is essentially a mockery of all those who really were tortured and killed by the Nazis.”

Å finne opp forbrytelser er sannelig en forbrytelse i seg selv, men her er det Hingst har gjort ingenting sammenlignet med de enorme løgnene Holocaust-industrien tvinger på befolkningen i den vestlige verden.

Holocaust Bernt

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s