Tidligere nynazist-klovn ønsker å «kjempe mot hat»

Jeff-Schoep
Dette er ikke nasjonalister, dette er kostyme-fetisjister.

Det har vært en en lang diskusjon blant nasjonalister på internett angående det såkalte optikk-spørsmålet. På den ene siden har du de som blir kalt «wignats» (wigger nationalists) på grunn av deres afroamerikanske tidspreferanse og på den andre har du de som wignatter kaller «optic cucks», det vil si de som tillegger presentasjon stor betydning. Dagens Blest hører til sistnevnte gruppe og jeg vil gjerne trekke frem et eksempel på hva som er den typiske endestasjonen for en vaskeekte wignat. Jeff Schoep var tidligere leder i den nasjonalsosialistiske bevegelsen i USA og har nylig forrådt alt han lot som han sto for, muligens for penger eller for å slippe fengsel. Hvem vet. Uansett ønsker han nå å kjempe mot det «hatet» han har vært med på å spre i verden. Går det an å cucke hardere enn dette?

My name is Jeff Schoep, the former commander of the National Socialist Movement (NSM). From 1994 until early 2019, I was the leader of the largest neo-Nazi organization in the United States. In early 2019, I retired from the NSM and walked away from the movement in its entirety.
Dette var ikke lenge etter at en svart mann lurte Schoep til å skrive over organisasjonen til ham, angivelig for å unngå juridiske problemer.

For the first time, in over 25yrs, I was able to take time for self-reflection. It was during this time, I realized many of the principles I had once held so dearly and sacrificed so much for were wrong.

Rørende og modig.

Man kan lure på om fyren alltid har vært falsk eller om han har blitt presset til å ta avstand fra sine meninger. Uansett viser dette at de åpent nasjonalsosialistiske organisasjonene samler opp noen av de verste menneskene innen nasjonalisme-miljøet. Det er en LARPing og en søken etter oppmerksomhet som kunne fått selv Richard Spencer til å rødme. Slike organisasjoner bør ingen intelligente nasjonalister assosieres med.

Retirement sounded like a good idea, but what about all the hostility and intolerance I had put into the world for so many years? I lead the NSM since the 1990’s. I spoke in nearly every state, from state capital steps to small local backyard events, and everything in between. My words and actions had recruited countless men and women to the White Nationalist cause throughout the years

Jeg tror Schoep overvurderer sin egen innflytelse her. Normale mennesker liker ikke feite slasker som går rundt i utdaterte kostymer og kler det som burde være amerikansk nasjonalisme i en totalt fremmed ideologi.

NSMNeoNazi_02-618x348

Det eneste Schoep og hans organisasjon har oppnådd er å være et veldig åpenbart mål for FBI å infiltrere. Nei, vent de har faktisk oppnådd noe mer enn det. De har gitt mediene enda en mulighet til å assosiere nasjonalisme med utskudd og tapere, de har gjort det mulig å fremstille nasjonalismen som noe frastøtende nok en gang. Mange takk, Jeff. Og nå bøyer fyren seg fullstendig for Southern Poverty Law Center og Anti-Defamation Leauge. Det skal noe til for å synke lavere.

How could I be selfish and stand by as the world is embroiled in Political violence? After wrestling with my conscience, over how to best set things right, I realized that I cannot just sit back while the world continues to burn in the flames of hatred. Instead of remaining silent, I have decided to speak out and help others. It is now my mission to be a positive, peaceful influence of change and understanding for all of humanity in these uncertain times.

clap dicaprio

Ikke alle som ignorerer optikk ender opp med å bli forrædere, men mye av det de gjør har omtrent samme effekt. Å marsjere i kostymer fra en helt annen tid og som assosieres med de ultimate skurkene i historien er ikke en god strategi. Mange kan være enige om at tyske uniformer er av topp estetisk kvalitet, men det betyr ikke at det er en god idé å spasere gatelangs i dem. Heimbach og hans likesinnede er dessuten så langt fra tyske soldater fra andre verdenskrig som det går an å komme. Men det er ikke bare wignattenes presentasjon som er frastøtende, det samme gjelder deres oppførsel. Fra cuckbox-episoden til Christopher Cantwells tysting og Paul Nehlens doxing av Ricky Vaughn. Det er så mye destruktiv atferd at man skulle tro de var flyktninger fra den tredje verden.

Heimbach og Schoep
Matthew Heimbach og Jeff Schoep, to ekte wigger-nasjonalister

Jeg skulle ønske det gikk an å ha et stort telt hvor alle etnonasjonalister samles, men det ender bare med at TWP, Cantwell og Jeff Schoep blir midtpunktene i sirkuset. Og disse menneskene må man bare unngå for enhver pris.

Vi nasjonalister må presentere oss selv på en god måte. Vi må kle oss ordentlig, ta vare på oss selv og snakke på en overbevisende måte med våre beste argumenter. Vi har sannheten på vår side, men vi trenger også å selge den til massene.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s