Drapssiktet nevnte norsk jente som forsvant i Sør-Afrika

Marie Sæther Østbø2

Dagens Blest har tidligere skrevet om den norske jenta Marie Sæther Østbø som forsvant mens hun var på ferie i Sør-Afrika for litt over ett år siden. Faren hennes har vært kritisk til politiets håndtering av saken og nå er teorien om at noe kriminelt har skjedd styrket etter at en drapssiktet i en annen sak nevnte navnet til den savnede jenta.

NRK:

Atle Østbø, faren til Marie Sæther Østbø som forsvant i Sør-Afrika for over et år siden, er sterkt kritisk til arbeidet som er gjort av lokalt og norsk politi for å løse forsvinningsmysteriet.

Sør-Afrika sliter med masse kriminalitet, spesielt begått av svarte mot hvite. Landet er ikke akkurat et egnet feriemål.

South Africa victims - tweet by Imam Tawhidi
Her er noen Sør-Afrikanere som har blitt beriket av den svarte befolkningen

Det har gått nesten 16 måneder siden datteren til Atle Østbø, Marie Sæther Østbø, forsvant fra stranden i Sedgefield i Sør-Afrika. Den 20 år gamle stavangerkvinnen ble sist observert av vitner på stranden onsdag 18. april 2018. Kort tid før et uvær traff stranden.

– Det har skjedd noe kriminelt i og med at hun ikke kom tilbake på hotellet hun lå på. Marie hadde aldri stukket av.

Politiet jobbet med to teorier. Enten hadde hun blitt tatt av strømmene i vannet.

Eller hadde hun blitt bortført mot sin vilje. Maries sko og mobiltelefon ble funnet på stranden. Og en caps som ikke tilhørte henne. Utover i etterforskningen har sørafrikansk politi lagt mest vekt på den første teorien, noe Østbø mener er feil.

For en overraskelse at de la vekt på den første av disse teoriene. Dette kan forklares som enten kriminell inkompetanse eller bare et ønske om å dekke over den svarte befolkningens grusomme forbrytelser mot hvite.

Annette Kennealy
Helt tilfeldig naturligvis

Legg dessuten merke til søkeresultatene når man ser etter denne typen informasjon. Google har som kjent begynt å fjerne resultater og sensurere folk med meninger de eller resten av eliten ikke liker.

Søkeresultater Sør-Afrika drap
Ikke noe å se her, goyim

Det samme gjelder YouTube (som er eid av Google). Det holdt ikke søke på Lauren Southerns Farmlands, jeg måtte gå inn på siden hennes for å finne den.

Faren forklarer at Kripos fikk åpnet telefonen til datteren i januar, over åtte måneder etter forsvinningen. Kripos sikret seg innholdet, som også sørafrikansk politi har fått tilgang til.

– Etter det sa Kripos at det ikke var mer de kunne gjøre, sier Østbø.

Men han mener det er flere funn på telefonen som må undersøkes nærmere.

Blant annet en mann med hund som var på stranden og kom gående mot Marie Sæther Østbø kort tid før hun forsvant. I sørafrikanske medier er det stilt spørsmål om dette er samme mann som tidligere i år ble siktet for drap på naboen sin, ikke langt fra den samme stranden. Den drapssiktede mannen skal bo nær stranden stod det i en artikkel om forsvinningen i den sør-afrikanske avisa REPORT i helga som var. Mannen skal på eget initativ også ha nevnt Marie Sæther Østbø ved navn under et rettsmøte.

Han nevner tilfeldigvis en norsk jente som forsvant for over ett år siden. Det virker ganske sannsynlig at han på en eller annen måte er involvert i hennes forsvinning.

– Rettens formann mente at han må undersøkes nærmere. Han vil ha en full gjennomgang av mannens eiendom, sier Østbø som også forteller at artikkelen i den sørafrikanske avisa har fått mye oppmerksomhet.

Kanskje kommer sannheten frem til slutt? Det bør likevel understrekes at mange av de sakene som skjer med hvite Sør-Afrikanere blir fullstendig ignorert av løgnerpressen. Ikke bare det, det blir i tillegg aktivt undertrykket og de som snakker om det som skjer blir kalt konspirasjonsteoritikere. Medienes skamløshet kjenner ingen grenser.

Atle Østbø synes det er positivt at Kripos vil ta kontakt med politiet i Sør-Afrika. Selv har han slitt med å få informasjon. Det meste har kommet gjennom andre kilder. Han har fortsatt håp om at dattera kan være i live.

Jeg liker ikke å måtte påpeke det, men sjansen for at hun fortsatt lever er omtrent 0,000001%. La dette være en leksjon for alle som tenker på å la barna (inkludert når de etter loven er voksne) dra til feriemål av denne typen. Hvis du bryr deg om deres sikkerhet, overbevis dem om å ikke dra. Verden er ikke et eneste stort leirbål hvor alle sitter sammen og synger «kumbaya my lord». Det er på tide å våkne opp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s