Philip Manshaus: Norges dummeste og mest inkompetente terrorist

Det er kanskje overflødig å komme med en fordømmelse av Philip Manshaus, også kjent som «pingle-terroristen», «idioten» eller «han som ikke har forstått en dritt». Her har MSM skrevet mye allerede. Men jeg tror denne bloggen kan gi et annerledes og bedre perspektiv på hvorfor man ikke bør gjøre som Philip «taperen» Manshaus.

nn
Fysiognomikken lyver aldri – han her hadde blitt utestengt fra klubbmøtet!

For det første er det totalt kontraproduktivt. Bare tenk: Et titalls ikke-europeere kommer inn i landet hvert eneste døgn. Dette vil vi selvfølgelig stoppe, og før eller siden vil vi sette dette tallet til null. La oss si vi hadde klart dette i 2025.

Hvor lenge tror du Manshaus utsatte dette tidspunktet? Etter skyteepisoden har mediene brukt en uke eller så på å snakke om onde høyreekstreme, vi må ikke hate muslimer, fremmedfrykt dårlig xenofili bra. Wooo. Høyreorientert medie står på stedet hvil eller er dedikert til forsvar, mens venstresidens kremmere bokstavlig talt sikler ettersom Philip står stygg, forslått og med et idiotisk smil i retten, parat til å gi mediene alt de ønsker.

Ervin Kohn smiler fornøyd
Reaksjon når nyheten brast. Illustrasjonsfoto hentet fra virkeligheten.

Så tidspunktet vi endelig vinner på, er utsatt en stund etter dette angrepet – minst en uke, antakelig mer. Hvor mange ikke-euroeere entrer landet på en uke? Noen hundre? Selv om Manshaus hadde klart å drepe hele moskeen, hadde han fortsatt ført til at flere muslimer hadde endt opp i Norge enn om han bare hadde holdt sine inkompetent fingre til seg selv…

Noen vil si at han i det minste viste mot og oppofrelse. Dette er tøv. Philip «egoisten» Manshaus handlet eksklusivt ut ifra et ønske om å være på forsiden av VG. Mitt bevis:

manshaus

Iflg. skattelistene hadde han 3 millioner, men husk at dette var i eiendom som regnes som mindre enn dens egentlige verdi – hans reelle formue kan altså ha vært 10-12 millioner.

Dette er antakelig mer penger enn hele det internasjonale alternative høyre samler inn på et år…

Hva gjorde han med disse pengene? Jo, han pisset dem bort, for det er null sjans for at han får bruke dem til noe fornuftig i fengselet. Hvis denne idioten virkelig ville ofre, hvorfor ikke gi 10 millioner til saker på høyresiden? Vi ser ingen donasjoner fra ham, så det virker som om han ikke engang tenkte på muligheten.

Dette beviser ganske enkelt at Philip «for dum til et GoPro» Manshaus rett og slett ikke brydde seg noe om saken. Hans eneste ønske var å fremstå som en psycho på forsiden av VG, ha sine 15 minutters berømmelse og så… Hva? Han har bare gjort ting verre for Norge og nordmenn. Han har vært en gavepakke til norges kremmere og liberalere. Vi på vår side burde tenke på ham som en fiende, for det er akkurat det han er.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s