Professor ønsker å holde USA hvitt

Amy Wax 3
Ser ut som vi har en kvinnelig Stephen Miller her. #VårYenta

Tenk at det går an å ønske at landet ditt ikke blir oversvømmet med innvandrere fra den tredje verden. Et mer bunnløst hat for andres hudfarge kan jeg knapt forestille meg.

New Yorker:

Amy Wax, a professor at the University of Pennsylvania Law School, is the academic who perhaps best represents the ideology of the Trump Administration’s immigration restrictionists.

Jeg tror ikke Amy Wax representerer Trumps ideologi ganske enkelt fordi Trump ikke egentlig har noen ideologi. Han vet noe om hva som er bra for USA (mindre innvandring), men hans mangel på et ideologisk syn på verden er nettopp noe av grunnen til at han stadig feiler med å få gjort det han lovte i 2016. Han inngår kompromisser og gjør langt mindre enn han burde fordi han er mer opptatt av å virke som en god president enn å være en.

Wax, who began her professional life as a neurologist, and who served in the Solicitor General’s office in the late eighties and early nineties, has become known in recent years for her belief in the superiority of “Anglo-Protestant culture.” In 2017, Wax said, in an interview, “I don’t think I’ve ever seen a black student graduate in the top quarter of the class, and rarely, rarely, in the top half.”

Åpenbart sant, men ærlighet settes ikke pris på i vår tidsalder.

The dean of Penn Law School, Theodore Ruger, said that Wax had spoken “disparagingly and inaccurately” and had been barred from teaching core-curriculum classes.

Har Theodore Ruger sett en svart student i øvre kvartal av sin klasse? Mest sannsynlig ikke, men dette dreier seg selvfølgelig ikke om nøyaktighet slik han påstår, det handler om å si det som ikke er lov i Vesten, her hvor vi verdsetter ytringsfrihet og åpenhet.

Last month, in a speech at the National Conservatism Conference, in Washington, D.C., Wax promoted the idea of “cultural-distance nationalism,” or the belief that “we are better off if our country is dominated numerically, demographically, politically, at least in fact if not formally, by people from the first world, from the West, than by people from countries that had failed to advance.”

De på motsatt side mener at å ta inn folk fra de minst vellykkede landene i verden vil gjøre vårt land mer vellykket. Vel, helt til du presser dem på at ingenting tyder på at det vil skje. Da sier de bare at vi fortjener å lide for våre forfedres påståtte forbrytelser.

She went on, “Let us be candid. Europe and the first world, to which the United States belongs, remain mostly white, for now; and the third world, although mixed, contains a lot of non-white people. Embracing cultural distance, cultural-distance nationalism, means, in effect, taking the position that our country will be better off with more whites and fewer non-whites.”

Det høres ut som Wax ønsker at hvite land skal ha retten til å bestå slik de er akkurat som alle andre land i verden. Dette må jo være de mest ekstreme hatytringene jeg har sett noe sted.

In response to her remarks, Ruger issued a statement, saying that Wax’s views “are repugnant to the core values and institutional practices” of both the law school and the university.

Uten å sjekke tør jeg gjette på at deres kjerneverdier er å spre sodomi til alle verdens hjørner og å få somaliske terrorister inn i så mange amerikanske småbyer som overhodet mulig. Kun vill gjetting fra min side.

After the National Conservatism Conference, I wrote to Wax to request an interview. I wanted to understand the basis of her thinking and find out how she views President Trump’s leadership.

Oversettelse: «Jeg ville ta dine sitater ut av kontekst og demonisere deg og dine likesinnede, inkludert president Trump som jeg hater over alt på jord.»

When we first spoke, on the phone, Wax explained that she was wary of the media, which she claimed has sometimes misquoted her and has frequently taken her comments out of context.

Neeeei!!! Har de virkelig det?

During our conversation, which has been edited for length and clarity, Wax expounded on her beliefs that people of Western origin are more scrupulous, empirical, and orderly than people of non-Western origin, and that women are less intellectual than men.

Sant, sant og atter sant. Og det hjelper å ha en professor som sier slike ting.

She described these views as the outcome of rigorous and realistic thinking, while offering evidence that ranged from two studies by a eugenicist to personal anecdotes, several of which concerned her conviction that white people litter less than people of color.

«La meg bare avfeie alle dine kilder som eugenikk så kan vi begge spare oss litt tid her.»

Actually, many people wrote me to say we should have a moratorium like we had from 1924 to 1964, because that would do an even better job.

Vel, hvorfor la det være en midlertidig stopp? Særlig når det gjelder enkelte deler av verden ville det være svært fordelaktig å bare stenge grensene og aldri åpne dem igjen.

Det er et forholdsvis langt intervju som jeg anbefaler interesserte lesere å lese i sin helhet, men la meg bare avslutte med å sitere et idiotisk spørsmål fra intervjueren i forbindelse med at Wax nevner tyske barn som veloppdragne.

Is this something you have data on, that white Europeans litter less, or Americans of European ancestry litter less than people who come from elsewhere?

Svaret til Wax:

Sociologists don’t study this stuff, because sociology now is so politically valenced that these topics just don’t get looked at. The data just doesn’t get looked at, so I can’t give you data. I can give you this, though, which is just, it’s anecdote, no better or worse, observation. I’ve been in many different places. I’ve been all over the world and all over the country. I notice differences. There are differences. Now, what accounts for them, it’s probably complex.

Med andre ord: Vi kan tro på våre egne øyne, din løgneraktige larve av en journalist. Sunn fornuft betyr at vi kan gjøre observasjoner og trekke slutninger basert på dem. Og hvis noen hadde gjort studiene, kan du være sikker på at det hadde vært forskjeller i renslighet akkurat som det er i alt annet når man ser på ulike grupper mennesker.

Jeg hater journalister.

Én kommentar

  1. Det lader til at Wax ville være en meget bedre egnet person til præsidentposten end Trump, som kun finder små dråber fra Sandhedens Kilde, når han skal have MAGA-kvæget ud at stemme på ham. #Wax4Prez

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s